CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropa“Zweden is vol, veel migranten moeten naar huis”

“Zweden is vol, veel migranten moeten naar huis”

door

“Om de schade te kunnen herstellen die al is aangericht, is het noodzakelijk dat de immigratie van asiel en gezinsherstel tot een absoluut minimum wordt beperkt”, zei Jimmie Åkesson, leider van de populistische rechtse Zweden-Democraten, op de conferentie van de partij.

Simpel gezegd: “Er moeten meer immigranten naar huis terugkeren dan er nieuwe immigranten aankomen. We moeten het signaal afgeven dat Zweden vol is en dat dit ook in de nabije toekomst het geval zal zijn. Het is een basisvoorwaarde. Als we dat niet doen, zullen de problemen alleen maar groter worden, en de gevolgen zullen nog erger zijn. En tegelijkertijd moeten we opnieuw eisen durven stellen. Vereisten voor zelfvoorziening. …. …. maar als je in Zweden woont, moet je je aanpassen. Je moet je aanpassen aan de waarden van ons land, onze normen respecteren, de taal leren, leren hoe onze samenleving werkt. Je moet begrijpen dat je naar een nieuw land bent gekomen …. …. en daarom kun je niet verwachten dat je op dezelfde manier leeft als in je vaderland”.

Åkesson schreef ook een gastartikel in het Aftonbladet waarin hij zei dat “Massale immigratie Zweden ernstige schade heeft toegebracht”.

De Zweden-Democraten hebben aan populariteit gewonnen in een tempo dat in dit land ongezien is. Van 5,7 procent in de verkiezingen van 2010 naar meer dan 20 procent in de laatste opiniepeiling. Zij zijn nu de grootste partij in Zweden in verschillende peilingen. Ondertussen staan de sociaal-democraten op een recordniveau.

Stefan Löfvén, de minister-president, kreeg onlangs veel kritiek nadat hij in een tv-interview zei dat “de massale migratie niet heeft geleid tot een toename van de criminaliteit”. Zelfs de sociaal-democratische columnist Lena Mellin, in Aftonbladet, schreef dat Löfvén een ramp was in het interview.

Intussen zei de leider van de rechtse partij The Moderates dat Löfvén de negatieve ontwikkeling gevolgd door massa-immigratie had kunnen zien. Hij zei ook dat zijn eigen partij – de Middenpartij – zich deels schuldig heeft gemaakt aan het ontstaan van deze problemen.

De Zweedse Democraten zijn van plan om samen met de Zweedse regering in de volgende Zweedse regering te zitten, samen met de Middenpartij en de Christendemocraten. Maar zelfs als de gematigde partij zich heeft verontschuldigd voor hun immigratiebeleid dat ze hadden toen ze tussen 2006 en 2014 het land regeerde, hebben veel mensen er nog steeds geen vertrouwen in. Dingen die de Zweden-Democraten eerst prosopedisten waren – zoals het verbod op hijabs op scholen – zijn nu door sommige andere partijen overgenomen.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top