CensuurVrij.com
IlluminatieEndgame – De Nieuwe Wereldorde.

Endgame – De Nieuwe Wereldorde.

door

Voor de Nieuwe Wereld Orde is een wereldregering nog maar het begin. Eenmaal op hun plek kunnen ze hun plan uitvoeren om 80% van de wereldbevolking uit te kunnen roeien, terwijl ze de ‘elites’ in staat stellen voor eeuwig te leven met behulp van geavanceerde technologie. Voor het eerst onthult kruistochtend filmmaker ALEX JONES hun geheime plannen voor de vernietiging van de mensheid:

Operation ENDGAME.

Jones beschrijft de geschiedenis van de bloedige opkomst van de mondiale elite aan de macht en onthult hoe zij dictators hebben gefinancierd en de bloedigste oorlogen hebben gefinancierd – orde scheppen uit chaos om de weg vrij te maken voor het eerste ware wereldrijk.

Kijk hoe Jones en zijn team de ongrijpbare Bilderberg Group naar Ottawa en Istanbul volgen om hun geheime topbijeenkomsten te documenteren, zodat je getuige kunt zijn van mondiale koningspellen die de wereldagenda bepalen en de aanzet gaven tot de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer over de formatie van het Noord-Amerikaanse transportcontrolenetwerk, dat de Amerikaanse soevereiniteit voorgoed heeft beëindigd.

Ontdek hoe de beoefenaars van de pseudo-wetenschappelijke eugenetica de regeringen wereldwijd hebben overgenomen als middel om ontvolking uit te voeren.

Bekijk de voortgang van de komende ineenstorting van de Verenigde Staten en de vorming van de Noord-Amerikaanse Unie.

Nooit eerder verzamelde een documentaire alle stukken van de duistere agenda van globalisten. De overtuigende kijk van Endgame naar vroegere gruweldaden gepleegd door degenen die de toekomst proberen te sturen, levert informatie op die de controlerende media minutieus gecensureerd heeft gedurende meer dan 60 jaar. Het onthult volledig het programma van de elite om de aarde te domineren en de boze plannen in de gehele menselijke geschiedenis uit te voeren.

Eindspel is geen complottheorie, het is een gedocumenteerde feit in eigen woorden van de elite.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top