CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaGlobalismeNatuur & MilieuCatastrofale Menselijke Opwarming van de aarde’ is een complete hoax en wetenschappelijke leugen.

Catastrofale Menselijke Opwarming van de aarde’ is een complete hoax en wetenschappelijke leugen.

door

Het sterk gepolitiseerde klimaatveranderingsdebat woedt verder nu we de cruciale Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 naderen, ondanks een steeds groter wordende hoeveelheid bewijs waaruit blijkt dat “catastrofale, door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde” niet meer is dan een uitgebreid bedrog.

En de verkiezingen van november kunnen een overwinning voor de hoaxers betekenen, volgens deskundigen die toevallig tot degenen behoren die het valse verhaal over de klimaatverandering durven aan te vechten.

Een van deze deskundigen is de oprichter van Weather Channel, John Coleman, die nu waarschuwt dat de verkiezing een “kantelpunt” zou kunnen blijken te zijn ten gunste van mensen als Al Gore, die nog steeds enorme fortuinen blijven vergaren op basis van de opwarming van de aarde.

In een recent interview met Climate Depot, zei Coleman:

“Al Gore kan uit de schaduwen tevoorschijn komen om de overwinning te verklaren in het ‘global warming’ debat als Hillary Clinton zich in het Witte Huis vestigt. Ja, als dat gebeurt en de nieuwe klimaatverordeningen de wet van het land worden, dan zijn ze bijna onmogelijk om vier tot acht jaar lang omver te werpen”.

De voorstanders van klimaatverandering blijven onverschrokken in hun missie en negeren tal van recente wetenschappelijke bevindingen die erop wijzen dat er al bijna twee decennia geen opwarmingstendens meer is.

Al Gore’s sombere voorspellingen over het smelten van poolijs op grote schaal zijn volledig onjuist gebleken. In 2014 – een jaar dat werd aangeprezen als “het heetste jaar ooit” in de geschiedenis van de aarde – werden er recordhoeveelheden ijs gemeld op Antarctica, een toename van Arctisch ijs, en een record aan sneeuwval over de hele wereld.

Het ontmaskeren van de “97 procent” leugen.

Bovenop deze “ongemakkelijke waarheden” is de bewering van het Witte Huis dat 97 procent van de wetenschappers het erover eens is dat de opwarming van de aarde echt is, volledig ontkracht. Verschillende onafhankelijke onderzoeken van de literatuur die gebruikt werden om de “97 procent” verklaring te staven, toonden aan dat de conclusies door kersenplukkers uitgekozen en misleidend waren.

Meer objectieve onderzoeken hebben aangetoond dat er een veel grotere diversiteit aan meningen onder wetenschappers bestaat dan de menigte die de opwarming van de aarde graag voor u zou willen geloven.

Uit de National Review:

“Een onderzoek uit 2008 van twee Duitse wetenschappers, Dennis Bray en Hans von Storch, toonde aan dat een aanzienlijk aantal wetenschappers sceptisch staat tegenover het vermogen van bestaande mondiale klimaatmodellen om de temperatuur op de aarde, neerslag, veranderingen van de zeespiegel of extreme weersomstandigheden, zelfs over een periode van tien jaar, nauwkeurig te voorspellen; ze waren veel sceptischer naarmate de tijdshorizon groter werd.

Andere belangrijke nieuwsbronnen naast de National Review zijn ook moedig genoeg om zich uit te spreken tegen de propaganda voor de opwarming van de aarde – zelfs de Wall Street Journal publiceerde in 2015 een stuk over de antropogene opwarming van de aarde (AGW), een pseudowetenschap die door voorstanders van de opwarming van de aarde wordt uitgevaardigd.

En natuurlijk zijn er de meer dan 31.000 Amerikaanse wetenschappers (tot nu toe) die een petitie hebben ondertekend die het verhaal van de klimaatverandering aan de kaak stelt en 9.029 van hen zijn gepromoveerd op hun respectieve gebieden. Maar hey, Al Gore en zijn trawanten hebben ook die ongemakkelijke waarheid genegeerd.

Veel van die wetenschappers die de petitie ondertekenden werden waarschijnlijk aangemoedigd om zich uit te spreken voor de waarheid nadat de gepensioneerde senior NASA atmosferische wetenschapper John L. Casey onthulde dat zonnecycli grotendeels verantwoordelijk zijn voor opwarmingsperioden op aarde – die niet door menselijke activiteiten worden bepaald.

Al Gore en de vrienden blijven rijker worden van het bedrog van de Opwarming van de aarde.

Maar de menigte van de opwarming van de aarde blijft hun agenda op het publiek drukken terwijl ze tegelijkertijd hun zakken vullen. Als u nog steeds geneigd bent om te geloven wat Al Gore te zeggen heeft over de opwarming van de aarde, denk dan eens aan het feit dat sinds hij aan zijn kruistocht begon, zijn rijkdom is gegroeid van 2 miljoen dollar in 2001 tot 100 miljoen dollar in 2016 – voornamelijk door investeringen in nep-“groene technologie”-bedrijven en de effectieve verduistering van talrijke subsidies en leningen.

Misschien wilt u al deze informatie serieus in overweging nemen voordat u uw stem uitbrengt bij de verkiezingen van november.

BRON: Natural News

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top