CensuurVrij.com
IlluminatieHet misleide volk als oorlogswapen.

Het misleide volk als oorlogswapen.

door

Dat men als oorlogswapen ingezet kan worden is bij velen gelijk als een sprookje. Maar de realiteit laat een ander beeld zien. In deze documentaire wordt er stap voor stap uitgelegd hoe het volk gebruikt wordt om opstandig te worden.

Van wat wij tegenwoordig zien is een vooropgezette samenstelling van de elite die niets anders willen dan dat volkeren tegen mekaar opstaan. En er is maar één manier om dat voor elkaar te krijgen, door ze op één hoop te gooien, de EU!

In deze documentaire zien we hoe de elite volkeren tegen mekaar opzetten zodat zij macht kunnen verkrijgen over bepaalde grondgebieden. Maar dat niet alleen. Terrorisme word tegenwoordig gebruikt om bepaalde wetten door te kunnen drukken zodat steeds meer vrijheid van het volk kan worden weggenomen. Denk daarbij aan afschaffing van privacy, je eigen mening niet meer kunnen zeggen.

Alles word in het werk gesteld om het volk het zwijgen op te leggen. Door het invoeren van wetten weet de elite de mond te snoeren van het volk. Elke soort instelling, zoals kerken en andere instanties worden ingezet om het volk doen laten geloven dat zij gewoon onderdanig moeten blijven aan het overheidssysteem.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top