CensuurVrij.com
KoninklijkhuisEuropese koningshuizen vermoorden naakte kinderen voor plezier bij kinderjachtpartijen

Europese koningshuizen vermoorden naakte kinderen voor plezier bij kinderjachtpartijen

door

Europese koningshuizen vermoorden naakte kinderen voor plezier bij kinderjachtpartijen

Europese koninklijke huizen vermoorden naakte kinderen voor plezier bij kinderjachtpartijen:

Dit is een artikel die uit getuigenissen zijn genomen voor het International Court of Justice in Brussel.

Vijf internationale rechters onderzochten bewijs van kinderverkrachting, marteling, moord en ontvoering die naar verluidt door de wereldwijde elite leden van het Ninth Circle Satanic Child Sacrificie Cult netwerk zijn gedaan.

In de catacomben van katholieke kathedralen, het Vaticaan, zouden regelmatige negende cirkelopoffers plaatsvinden in particuliere boerderijen en bossen en overheidsgebieden in België, Holland, Spanje, Australië, Ierland, Frankrijk, Engeland en de VS.

In Ierland, Spanje en Canada werden ten minste 34 kindermassagegraven geïdentificeerd. Zij weigeren een uitgraving te doen omdat de regering dit niet wilde. Het koninklijkhuis van Engeland en de katholieke kerk zijn nauw betrokken. In de Ninth Circle-activiteiten werden de volgende namen genoemd die betrokken waren bij de kinderjachtpartijen en offers: Paus Francis, voormalig Paus Ratzinger, Anglicaans, Verenigde Kerk van Canada en Katholieke Kerkambtenaren, waaronder Cardinaals; leden van Europese royalty, waaronder koningin Elizabeth en prins Phillip; ambtenaren van de Canadese, Australische, Britse en Amerikaanse militairen en regeringen, waaronder de CIA van de VS, plus prominente ministers van regeringen, rechters, politici en zakenlieden uit de VS, België, Nederland, Canada, Australië, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Tieners werden gedrogeerd, naakt opgehaald, vervolgens werden ze verkracht en in het bos werd er op ze gejaagd en vervolgens werden ze gedood, deze activiteiten werden door Europese koninklijke leiders bijgewoond, aldus een getuige die voor het Internationaal Hof van Justitie in Brussel moest getuigen. De vrouw was de vierde ooggetuige om verslag te geven over deze menselijke jachtpartijen van de wereldwijde elite; Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult netwerk. Een voormalig lid van het Nederlandse criminele drugssyndicaat, verklaarde dat slachtoffers voor deze menselijke jachtpartijen uit Jeugdzorginstellingen in België en Nederland werden verkregen. (Denk daarbij ook aan de vermissingen van de laatste tijd, met name meisjes)

“In 2004 was ik een onvrijwillige getuige van marteling, verkrachting en moorden op kinderen die opzettelijke werden verdoofd, dit werd voor een groep hooggekwalificeerde mensen in Nederland uitgevoerd”, verklaarde een vrouw. “Ik was naar een jachtpartij in België, dicht bij Brussel, waar ik twee jongens en een meisje van 14 tot 16 jaar zag, er werd op ze gejaagd en vervolgens werden ze gedood door wereldwijde elites. Het kinderjachtpartijen werden zwaar bewaakt door de Koninklijke Beveiliging. Mij werd ook verteld dat koning Albert van België aanwezig was. ‘

Vier ooggetuigen hebben bevestigd dat ze als kinderen en jongeren gedwongen werden om de kinderjachtpartijen bij te wonen waar ook andere kinderen verkracht werden en sommigen zelfs gedood werden. De penissen van de jongens werden daarna gelijk afgesneden. Naar verluidt was er een Nederlandse paleis waar de penissen van de jongens werden getoond als trofeeën op een muur. Sommige jachtpartijen vonden plaats op het terrein van het paleis van koningin Beatrix.

Nederlandse therapeut Toos Nijenhuis beweerde dat ze als vierjarige getuige was van moorden op kinderen door voormalig papa Ratzinger. Een Nederlandse katholieke kardinaal was ook betrokken plus het koninklijkhuis van Nederland, België, Koningin Beatrix en Bilderberger Oprichter, kroonprins Alfrink Bernhard. ‘Ik zag de voormalige paus Joseph Ratzinger een klein meisje vermoorden’, bevestigde een andere getuige. “Het was in het najaar van 1987 in een Frans kasteel. Het was zo erg, en zo verschrikkelijk en het gebeurde niet één keer. Ratzinger en Bernhard waren een van de meest prominente mannen die deelnamen. ‘

In Ierland, Spanje en Canada werden 34 kindermassagraafplaatsen ontdekt en werden gekoppeld aan Ninth Circle-activiteiten. De grootste was de Mohawk Indian Residential School in Brantford Ontario, waar in 2008 de overblijfselen van kinderen werden geïdentificeerd, voordat de katholieke kerk, de Canadese regering en Engelse kroon de graven door professionele archeologen liet afsluiten. Op 10 oktober 1964 werden Koningin Elizabeth en Prins Phillip schuldig bevonden voor de verdwijning van tien inheemse kinderen uit de katholieke woonwijk in Kamloops, in Columbia. In de eerste twee weken in 2014 verklaarden getuigen dat Belgische en Nederlandse leiders Mohawk-kinderen en pasgeboren kinderen opofferden. Ook vielen de namen van Bernhard en prins Hendrik, consorten van koningin Wilhelmina van Holland.

In de getuigenissen over de kinderjachtpartijen werd verklaard dat de late prins Johan Friso en zijn vrouw Mabel Wisse Smit, voormalig ministers, de topman van het Nederlandse leger, de secretaris van de Raad Van State in Nederland, de vice-Roy volgende naar Koningin Beatrix en andere wereldwijde zakelijke en politieke leiders, waaronder sommigen uit de VS ook betrokken waren. De huidige koning Willem Alexander en koning Filip en hun vrouwen weten over dit misbruik en de moord op die kinderen, aldus een ooggetuige. Ze doen er niks aan en waarschijnlijk stoppen ze het onderzoek in een doofpot.

In januari 2014 is de broer van de koning van Hollandse prins Johan Friso overleden in een coma nadat deze drie Nederlandse taalwebsites hier op internet zijn gekomen. Op de websites bleek dat Friso bij de menselijke jacht- en dodende partijen was. “Het verhaal kwam na jaren op internet om de politie- en justitieafdeling in Nederland te verplaatsen om deze criminelen te beschermen,” aldus een ooggetuige. Niemand heeft iets gedaan om deze criminelen te stoppen, waarschijnlijk omdat koningin Beatrix en koning Albert de onderzoeken hebben gemanipuleerd.

De kinderjachtpartijen zouden op het terrein van het paleis van koningin Beatrix in Nederland plaatsvinden. Twee getuigen hebben de voormalige paus Joseph Ratzinger en de vader van koningin Beatrix, de overleden prins Bernhard, genoemd als aanwezigen bij kinderoffers. Beiden werden nazi-sympathiserend genoemd.

De ICLCJ-rechtbank heeft een verzameling aan archiefdocumenten van een Jezuïet ontvangen over een kinder opofferende cultus die bekend staat als de ridders van de duisternis. In 1933 werden de Ridders opgericht door de Katholieke Jezuïeten en Nazi Waffen SS Divisie. In de verslagen was te lezen dat Ratzinger geïdentificeerd werd als een lid van de Ridders terwijl hij werkzaam was als assistent van de SS Chaplain bij het Ravensbrück Concentratiekamp in Duitsland. De verslagen hebben ook verklaard dat Ratzinger deelnam aan kinderopofferingsrituelen met ontvoerde kinderen uit de kampen of jeugdzorginstellingen.

Een ander hof document, genaamd de Magisterial Privilege, daarin was te lezen dat er regelmatig kinderoffers werden gedaan in het Vaticaan. Door een 12-jarige getuige “Svali” uit San Diego County te Californië werd geclaimd dat ze onder de catacomben onder het Vaticaan gebracht werd om het offer te zien van een driejarige jongen. In een video zei haar interviewer dat 24 jaar eerder een andere satanische rituele opoffering in dezelfde Vaticaan Catacomben had plaatsgevonden.

Vorige week meldde een Ierse politieonderzoeker aan het ICLCJ-hof dat bijna 800 baby’s die in de septische tank van een katholieke Non waren begraven,  en later werd vernietigd. – al deze baby’s waren gebruikt voor offerrituelen. In de afgelopen twee maanden heeft de ICLCJ-rechtbank katholieke leiders, Europese koninklijke familieleden en andere wereldwijde elites ondervraagd over de verkrachting, marteling en moord op kinderen. Moordplaatsen van de Satanic Child Sacrifice Cult werden in de catacomben van katholieke kathedralen, waaronder het Vaticaan en op particuliere boerderijen, militaire inrichtingen en bossen in België, Holland, Spanje, Australië, Frankrijk, Engeland en de VS, geschreven.

Het ICLCJ Hof is geschokt over de nieuwe bewijzen. En een aantal nieuwe getuigen komen naar voren om te getuigen over de negende cirkel satanische kinderoffers cult activiteiten. Zij hebben tevens het negende Circle Satanic Cult-lid ontdekt die mogelijk ook was betrokkenheid bij internationale kinderoffers, ontvoering, uitbuiting en drugsringen. De vijf internationale rechters en 27 juryleden zouden naar verwachting nog wel een jaar bezig zijn met deze  zaak wegens de complexiteit van deze zaken.

Amnestie is aangeboden aan burgers of werknemers van het Vaticaan, koningshuizen van Engeland, België en Nederland, kerken of regeringen die bereid zijn getuigenissen of bewijzen te geven die leiden tot vervolging van deze wereldwijde elites die verdacht worden van deze misdaden. Beloningen tot 10.000 euro of ongeveer 13.660 dollar werden aangeboden via de ICLCJ-rechtbank.

BRON WucNews.com

Zie ook:
https://www.ninefornews.nl/rtl-stopt-dr-phil-aflevering-pedofielen/
https://opiniez.com/2015/10/14/ochtendhumeur-kindhuwelijken-mogen-nog-steeds/
https://www.groene.nl/artikel/hoe-den-haag-de-pedo-s-vertroetelde
https://www.hpdetijd.nl/2011-11-03/haar-partij-wilde-pedofilie-legaliseren-maar-andree-van-es-heeft/
https://www.youtube.com/watch?v=lQf9eNbTr2k&t

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top