CensuurVrij.com
IlluminatieDe Joden en Hollywood (deel 1)

De Joden en Hollywood (deel 1)

door

De Joden en Hollywood

De joodse geldmacht heeft zijn klauwen behoorlijk in Hollywood ingeslagen, tot zo’n mate dat zij dicteren welke films er gemaakt moeten worden en vooral de inhoudt. De geweldige immoraliteit, occulte, godslastering, rasvermenging en aftakeling van de gezinswaarde in de films kunnen direct teruggevoerd worden tot bij de joden. Het filmbedrijf speelt een belangrijke rol in de voorbereiding van de Zionistische beplanning van een wereldregering. In de Protocollen is gepland om de Goyim [niet-joden] stelselmatig te verrotten en moreel af te breken. Terloops hebt u al gezien dat een jood of een zwarte de schurk in een film is of dat enig andere Kerk als de Roomse Kerk gebruikt wordt? De schurken zijn altijd blanke westerlingen of een arabier en de helden zijn meestal joden of zwarten. Als er een priester of een Kerk in de film wordt vereist is dat altijd de Roomse Kerk – hun bondgenoten. Zij weten donders goed hoe zij bij het ware Israël [in het Westen] voorbij komen als zij in hun doel willen slagen de wereldregering te promoten, daarom zijn zij zo op het Westen toespitsen. Geen afgod of heidense godsdienst wordt in het filmbedrijf afgetakeld of belastert. Het is alleen de Christus van het Christendom.

Joden bezitten filmstudio’s in Hollywood er zijn al een menigte anti-christelijke films gemaakt sedert 1976. “The Passover plot” stelt de Messias voor als een revolutionair die verdovingsmiddelen gebruikt en mensen bedriegt om te geloven dat hij gekruisigd is. In “The sex life of Jezus” wordt de Messias voorgesteld in een reeks seksuele ervaringen homoseksueel ingesloten. Keer op keer maken joden films die Jezus voorstellen als een homo en seksueel pervers. Hoe is het mogelijk dat Christenen nog steeds kunnen denken dat de joden het uitverkoren volk van God zijn. Hoe dwaas kan een mens zijn. “Acts the may faces of Jesus” is rondom ditzelfde thema gebouwd. Ander films die sedert 1976 zijn gemaakt is met hetzelfde thema die Jezus ook voorstelt als een verslaafd en seksuele pervers iemand. “Jesus Christ superstar”“Last temtation of Christ” en “Heaven on earth”. Laatst genoemde ging niet omtrent onze Verlosser maar ging over een gevallen vrouwelijke engel die zich niet meer kon beheersen. “Oh -God-1 en “God-2” zijn nog twee films die Jezus niet pervers voorstellen maar stellen wel God de Almachtige voor als een dom vergankelijk mens – dit zijn maar een paar antichristelijke film sinds november 1976. Waar staan onze Christen predikers? Zij staan op hun kansels, op de televisie en radio en bedelen om meer geld om het volk nog meer te misleiden terwijl deze antichristelijke perverse joden toegestaan wordt om God Almachtig en Jezus te belasteren.

Er is deze dagen geen film meer zonder de naam van Jezus Christus dan vloekwoord wordt gebruikt. De uitdrukking ‘o God” en “God Almachtig zijn algemene uitdrukkingen geworden.

De joden gebruiken hun haat om het echte geloof [ware Israël] en gebruiken om geld uit hen te slaan. 75 % van elke dollar beland in de zakken van de joden. Voor de jood betekent het theater slechts twee dingen; een gemakkelijke manier om geld te maken en de vrouwen-markt. Veel bordelen krijgen hun rekruten via theateragentschappen die negentien keer uit de twintig een jood is. Samuel Roth schrijft” De mooiste vrouwen in de wereld gaan naar Hollywood. Velen van hen zijn christen. Zij komen om toneel te spelen, niet om te hoereren. Maar de joodse agenten maakt van hen hoeren. “De sextijdschriften met hun prachtige blanke vrouwen [die zichzelf verkopen voor geld] en hun biljoen dollars zijn hoofdzakelijk in handen van de joden. Het gewetenloze Ezauzaad geeft er niet om iemand volledig kaal te stropen van zijn waardigheid als het maar geld oplevert in het proces.

Vandaag is het dan ook dat de afstammelingen van Kaïn, Gam en Ezau wijd over deze wereld zijn verspreidt, daar trekken zij met hun geesten aanbidding en geweld zich samen. Zij hebben ook het meeste te zeggen over het bestuur van velen anderen natiën in de VN. Zelfs in de vermakelijkheidsector die in Hollywood zetelt zien wij de geweldige invloed door middel van de TV en filmbedrijf. Tijdens een uitreiking van een Oscar, was de Amerikaanse Neger, Whoopi Goldberg [een zwarte met een joodse naam], trad als gastvrouw op. De Illuminatie, met hun topstructuur in de orde van Lucifer, heeft ten doel om de bevolking van de wereld te verbasteren en om te”Afrikaniseren” daarom worden de zwarten over hoog te paard gezet met hun ongepaste glorie die door Hollywood wordt verleent. Denk bijvoorbeeld hoeveel blanke aanhangers Bill Cosby en Oprah In ons land heeft, Zij worden voorgesteld als de voorbeelden op gezins-, morele-, en geestelijk gebied. Feitelijk de hele film industrie wordt beheerd door joden die de Almachtige velogenen en de persoon van Zijn Zoon lasteren in hun films.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top