CensuurVrij.com
IlluminatieDe misleiding van Obama.

De misleiding van Obama.

door

The Obama Deception is een film die volledig de mythe vernietigt dat Barack Obama werkte voor de beste belangen van het Amerikaanse volk. Het fenomeen Obama is een bedrog dat zorgvuldig werd samengesteld door de kapiteins van de Nieuwe Wereldorde.

Hij werd gepusht als redder in een poging om het Amerikaanse volk te confronteren met het accepteren van een wereldwijde slavernij. We hebben een kritieke punt bereikt in de plannen van de Nieuwe Wereld Orde. Het gaat niet om Links of Rechts: het gaat om een Een Wereld Regering.

De internationale banken zijn van plan om de mensen van de Verenigde Staten te plunderen en ze te veranderen in slaven.

Wat je krijgt te zien in deze documentaire: voor wie Obama werkte, welke leugens hij heeft verteld en zijn echte agenda. Als je de feiten wilt kennen en alle misleidingen wilt doorbreken, dan is deze eye-opener voor jou.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top