CensuurVrij.com
AlgemeenDe aard van misleiding

De aard van misleiding

door

Lieve mensen, misleiding is het ergste wat in een mensenleven kan voorkomen. Ik heb dit stuk geschreven om jullie te laten zien hoe misleiding werkt. In dit artikel gaat het voornamelijk om kerkelijke leiders, maar tevens gaat het over onze politieke leiders die ons door de jaren heen hebben misleid met beloftes en mooie woorden.

Als jij ziek wordt dan weet je dat je ziek bent. Waarom? Omdat jij je dan slecht voelt. En je doet er alles aan om dit gevoel weg te nemen om je daarmee beter te laten voelen. Als je pijn hebt dan weet je dat je pijn hebt omdat je het voelt en je doet er iets aan om de pijn weg te halen.

Als je misleid bent dan doe je er niks aan want je weet niet dat je misleid bent. En zolang jij misleid bent dan blijf je ook misleid want je doet er niets aan. Als je onderzoek gaat doen, zorg er dan voor dat je niet misleid zult worden.

Er is maar één waar ik zoveel ontzag voor heb en dat is het randje van de waarheid. Want als je naar rechts gaat ben je veilig, maar als je naar links uitwijkt heb je te maken met een bodemloze put en als je vanaf dat punt begint te vallen ben jij laatst.

Na zovele jaren van onderzoek begon ik te beseffen dat onze ideeën over misleiding in kerken ook weer een misleiding is. Want wanneer wij denken dat A de waarheid is dan komt de Bijbel bij jou met B. Wanneer X de waarheid is komen kerkelijke leiders naar je toe met E. Want van dit alles staan ze tegenover mekaar.

Vele kerkelijke maar ook politieke leiders zijn heus niet dom. Vele politieke en kerkelijke leiders worden gedreven door de duivel. De duivel zelf was eens een aartsengel wat vele mensen weleens lijken te vergeten als we spreken over misleiding. Zijn intellectualisme is veel hoger dan die van ons. De duivel komt nooit naar je toe met het tegenovergestelde van de waarheid. Want hij weet dat je slim genoeg bent om te weten dat het gaat om een leugen.

Hij komt naar je toe met een waarheid waarvan plus minus 1 procent leugen is. Hij weet dat als hij het klaar krijgt om jou in zo’n waarheid te laten geloven dat jij daarmee al misleidt bent. De duivel komt altijd met een waarheid waarvan 1% leugen is, een mini leugen dus. Op dat moment dat jij je openstelt voor die leugen dan heeft hij al een opening voor de volgende waarheid waarvan 2% leugen is. Omdat jij de eerste leugen geloofde ben je ook gereed om de volgende leugen te geloven.

En zo hebben wij tegenwoordig te maken met mensen waarin een structuur van leugens in opgebouwd is. Ook in ons eigen leven kunnen wij deze dingen weer terugvinden. Daarom dat mensen tegenwoordig massaal al in een klein leugentje geloven. Dit zorgt ervoor dat deze mensen ook openstaan voor een iets wat grotere leugen.

Leugen nummer 1 is voor 90 of misschien wel 99 procent waarheid. Leugen nummer twee is misschien wel voor 85 procent waarheid. Leugen nummer drie is misschien voor nog maar 60 procent waarheid.

Stel je gelooft in een leugen waarvan nog maar 0 procent waarheid is, en haalt allerlei goede argumenten aan om in die leugen te geloven. Hoe komt het dat je in zo’n leugen gelooft? Omdat je de leugen geloofde waarvan nog maar 60 procent waarheid was.

Stel, jij komt bij mij en zegt tegen mij van dat wat ik nu schrijf is een leugen en ik herken het als leugen van wat jij zegt. Dan zeg ik tegen jou dat dat niet waar is omdat jouw waarheid misschien voor 65 procent leugen bevat. En omdat jij zo overtuigd bent van jouw waarheid, waarvan 65 procent leugen bevat, dan ga jij zeggen: “Maar het moet wel waar wezen want…”. En wat volgt er na Want? Leugen nummer 24. De kracht van een leugen kan daarom duidelijk teruggevonden worden in de argumenten die worden aangehaald.

Omdat kerken en politieke partijen tegenwoordig zo druk bezig zijn met mekaar in de haren te vliegen, of met mekaar in discussies zijn omdat men het maar niet eens kan worden met mekaar, is men nog heel ver af over de oorsprong van de leugen.

Weet je wel waar de oorsprong van de leugen vandaan komt? Het komt uit jouw voorgeslacht vandaan! Want wat jouw moeder jou geleerd heeft, heeft zij weer meegenomen uit haar voorgeslacht. Want de voorgeslachten geloofden het al. En hun leeftijd was te kort waardoor hen niet alle leugens kon worden aangepraat. En jij gelooft vanaf je jonge jaren van wat je moeder gelooft en van wat jouw vader gelooft. En van wat jouw vader en moeder hebben geloofd, daarop leer jij weer nieuwe leugens.

Een klein voorbeeld over de welbekende kerst verhaal:

Iedereen kent het zogenoemde kerstverhaal met Jezus in de kribbe. Dan wordt er op een kinderlijke manier verteld dat er 3 wijzen het oosten kwamen om Jezus op te zoeken.

Let op: Hierin wordt al een piepkleine leugen verteld. Want nergens in de Bijbel staat er vermeld dat het om 3 wijzen ging, maar het ging om wijzen uit het oosten en niet het aantal wijzen wat kwam uit het oosten. De leugen lijkt heel erg onschuldig en wie maakt zich nou druk om dat getalletje? Maar onthoud goed wat ik jullie daarnet heb verteld; een waarheid dat voor 99 procent waar is en 1 procent leugen is al een misleiding.

De structuur van leugens in ons, met name in ons hoofden, ons denken dus, is gevormd tot een soort van vuist. Alles wat voor jou onbekend is of van wat jou nooit geleerd is wordt daardoor gelijk afgestoten door je denken, door je verstand, omdat jij denkt dat het gewoon niet waar kan wezen. Omdat de structuur van leugens in jou al zover is genesteld heb jij allerlei goede argumenten om te zeggen dat iets niet waar is.

Nu is het de vraag; hoe breken we dit weer af? Alles van wij geleerd hebben vanaf onze jonge jaren, hoe kunnen we met dat denken voorgoed afrekenen?

Een leugen bouwt op het vorige, en grote leugens bouwt op vorige kleine leugentjes. Als jouw kerkleider of een politieke partij jou zou kunnen overtuigen om een klein leugentje te geloven dan zal jij met de tijd ook de grotere leugens geloven. Als jouw oma’s en opa’s reeds de kleine leugentjes hebben geloofd, sta er dan eens bij stil van wat jij tegenwoordig dan gelooft.

Kerkleiders door geheel Europa zijn al meer dan 350 jaar lid van geheime organisaties met hun eigen wereldse beschouwingen en filosofie, wat beslist niet vanuit de Schrift komt. Integendeel, ze komen rechtstreeks vanuit het Heidendom (Oorsprong Babylon.).

Toen ik onderzoek deed ontdekte ik hoe ongelooflijk veel filosofie er tegenwoordig word gepredikt in kerken. Bekende kerkleiders hebben dikke boeken geschreven, maar het is allemaal pure filosofie met een christelijk jasje eromheen.

“Misleiding is de grondlegger van al het kwaad in deze wereld”.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top