CensuurVrij.com
BuitenlandEen geweldig kerstcadeau voor Amerika en de wereld!

Een geweldig kerstcadeau voor Amerika en de wereld!

door

Donald Trump ziet dat de Amerikaanse nationale veiligheid bedreigd wordt door corruptie en mensenhandel. Deze overtredingen worden erkend als bestaand en worden beschouwd als een bedreiging voor de nationale en wereldveiligheid en worden niet langer getolereerd door Amerika. Hierdoor kunnen de activa van getroffen personen en bedrijven worden bevroren.

De “kalmte voor de storm” is voorbij!

Hier is het document van deze “Executive Order” op de officiële website van het Witte Huis:

“Ik, DONALD J. TRUMP, President van de Verenigde Staten van Amerika, verklaard hierbij dat de prevalentie en de ernst van mensenrechtenschendingen en corruptie, geheel of gedeeltelijk afkomstig van buiten de Verenigde Staten, zoals gepleegd of geregeerd door individuen, die in de bijlage bij deze verordening zijn opgenomen, de schaal en de ernst hebben bereikt die een bedreiging vormen voor de stabiliteit van de internationale politieke en economische stelsels. Mensenrechtenschendingen en corruptie ondermijnen de waarden die een essentiële basis vormen voor stabiele, veilige en functionerende samenlevingen; en hebben een verwoestende gevolg voor individuen; verzwakken democratische instellingen; om de rechtsstaat te verminderen; doorgaan met lopende gewelddadige conflicten; de activiteiten van gevaarlijke mensen vergemakkelijken; en het ondermijnen van de economische markten. De Verenigde Staten tracht een tastbare en belangrijke straf op te leggen aan hen die ernstige mensenrechtenschendingen of corruptie plegen, om zo het financiële stelsel van de Verenigde Staten te kunnen beschermen tegen misbruik door dezelfde personen.

Ik stel daarom vast dat ernstige mensenrechtenschendingen en corruptie overal ter wereld een ongewone en buitengewone bedreiging vormen voor de Amerikaanse nationale veiligheid, het buitenlands beleid en de economie en verklaar hierbij een nationale noodsituatie om deze dreiging aan te pakken. “

DONALD J. TRUMP
HET WITTE HUIS,
20 december, 2017.

Het volgende is een lange lijst met namen van personen met een buitenlandse nationaliteit die naar verluidt betrokken waren bij de corrupte deals van vorige Amerikaanse presidenten met regeringen en instellingen. Evenzo een aantal instellingen (“entiteiten”) zoals holdings, trusts, financiële dienstverleners maar ook bouwbedrijven enz. Hier is de volledige lijst.

Nu durf ik te veronderstellen dat al deze individuen en bedrijven hebben samengewerkt of liever samenwerken met vertegenwoordigers van voormalige Amerikaanse administraties.

Dat zou betekenen dat Hillary Clinton, Barack Obama, John McCain of George Soros zich ook maar warm moeten kleden.

In de afgelopen weken heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie een paar duizend verzegelde aanklachten gesloten. Speciaal rapporteur Robert Mueller heeft 294 aanvullende gesloten aanklachten ingediend tegen hooggeplaatste pedofielen in Hollywood en Washington aan federale rechtbanken in de VS. Dit zijn “verzegelde” aanklachten, die alleen aan de beklaagde worden overhandigd als hij hem al met succes heeft gearresteerd. Verschillende Hollywood-sterren hadden al publieke verklaringen afgelegd over de aanslagen in de industrie.

Pizzagate is terug in gesprek!

Na het onderzoek naar Hillary Clinton – vanwege haar e-mails over pedofilie en mishandeling aan John Podesta – die enkele dagen voor de verkiezing van FBI-chef Comey werd aangekondigd en onmiddellijk weer werd afgewezen, lijkt Donald Trump nu eindelijk de Moeras uit te drogen.

Hoe dan ook, Hillary Clinton en ook John McCain – gaan ongenuanceerd door met onze kwaliteitsmedia. Hillary lijkt een enkelband te dragen gedurende twee maanden. Naar verluidt vanwege een gebroken teen draagt ​​ze er een orthopedische schoen overheen.

Veel plausibeler zou de verklaring zijn dat de twee het land niet mogen verlaten voordat de vervolging wordt behandeld.

Vrolijk kerstfeest !!

BRON: https://www.contra-magazin.com/2017/12/ein-erstaunliches-weihnachtsgeschenk-fuer-amerika-und-die-welt/

Vertaald door: Sjouke van der Naalt

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top