CensuurVrij.com
EuropaHoe staat Europa er daadwerkelijk voor?

Hoe staat Europa er daadwerkelijk voor?

door

Dat Europa er slecht voor staat is voor velen oud nieuws. Maar de volgende vraag die we onszelf zouden moeten stellen is hoe het kan dat de Euro nog steeds bestaat, terwijl de Euro in werkelijkheid niets meer waard is, evenals de dollar dat door de jaren heen enorm is gedaald in waarde. Maar wat zorgt er nou voor dat de Euro en Dollar blijven bestaan?

Door het schuldenplafond elk jaar weer te verhogen weet de elite de Euro en de Dollar in leven te houden. Het is weliswaar een kunstmatige manier van in leven houden. Maar hoelang kan het nog duren dat het schuldenplafond elke keer weer word opgeschroefd? Aannemelijk is dat de schulden toch ergens zouden moeten eindigen want je kunt een economie niet voor eeuwig draaiende houden op schulden.

We kennen het idee van “Geld komt uit het Niets”, ook wel het FIAT systeem genoemd. Door allerlei leningen die verstrekt zijn afgelopen jaren wist de elite om het schuldenplafond elk jaar te laten opschroeven. Maar hoelang kan dit nog duren? Want wij mogen toch wel aannemen dat je niet voor eeuwig op hetzelfde bootje kunt blijven varen.

Een volgende vraag die we ons zelf zouden moeten stellen is “Wat doet de bitcoin? En hoe kon het dat de bitcoin ineens weer in waarde begon te stijgen?” Als je om mijn persoonlijke mening zou vragen dan zou ik je vertellen “Dat ik het vermoeden heb dat de elite afgelopen dagen de bitcoin hebben overgenomen.” Het is nogal opvallend hoe één van de ontwikkelaars van bitcoin er plots mee op gehouden is en alles heeft verkocht. Mijn vermoeden is dat de elite de ontwikkelaars onder druk hebben gezet en omgekocht hebben of bedreigd. Omdat de Bitcoin op meer dan 20,000 dollar heeft gestaan kon dat nog wel eens zorgen voor een inflatie op de Euro en de Dollar.

Hoe dan ook, het is ontzettend verdacht hoe één van de ontwikkelaars zijn spulletjes heeft verkocht en gestopt is met de Bitcoin.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top