CensuurVrij.com
ReligieImam:”Euro-Islam is voor domme ongelovigen”!

Imam:”Euro-Islam is voor domme ongelovigen”!

door

De zogenaamde Euro-islam, die de politieke wetenschapper Bassam Tibi zo gretig in Europa wilde introduceren en die de Syrische en islamitische geleerde zelf in augustus heeft verklaard te hebben gefaald, wordt door de ware koran gelovigen met kracht verworpen.

Vertegenwoordigers van de media, zoals plaatsvervangend hoofdredacteur van Hamburger Abendblatt Matthias Iken, raken nooit een keer uitgeput. Met het oog op de verwachte toename van de 20 procent groei van de voorspelde islamitische gelovigen in Duitsland tegen 2050, trok hij de fantasie van Euro-Islam, die de linkse kliek zo graag hebben gewild, uit de lang begraven doos.

Aan de andere kant vinden echte islamisten zoals Mufti Khadzhimurad Gatsalov, leider van de moslimgoep van Noord-Ossetië-Alania in de noordelijke Kaukasus, domme woorden vanwege het idee over een hervormde islam. “Ik geloof dat alleen een domme en zieke man iets dergelijks kan eisen”, zegt de geestelijke hoofd van de Islam tegen prawda.ru.“.

De afwijzing van de sharia is onmogelijk voor hem:” De sharia is de basis van de islam. Het is het wettelijke rechtssysteem van de islam. Zij maakt de islam. Er is geen islam zonder de sharia. Alleen een ongelovige kan met dergelijke ideeën komen. Ik kan zoiets niet ondersteunen, zulke eisen zijn niet waterdicht “, zegt Mufti Khadzhimurad Gatsalov.

“Van welke Europese democratische waarden spreekt deze man zelf? Voor mij zijn er helemaal geen democratische waarden in Europa. Zulke waarden als hier in Rusland, zoals de mensheid, warmte en moraliteit, bestaan ​​niet in het Westen. Als iemand wil zeggen dat Europa zich in een staat van democratie bevindt, klinkt dat mij belachelijk in de oren. Er is geen plaats voor religiositeit, waar mensen homoseksuele huwelijken propageren en de ware moraliteit vernietigen, “legt de Mufti uit.

Een veel geciteerde peiling van vorig jaar onder de, Turken die al tientallen jaren in Duitsland wonen, bewijst dat hij gelijk heeft – voor hen is de islam de waarheid en daarmee de sharia de enige ware leidraad voor hun leven.

“In feite is 47 procent van de respondenten het eens met de uitspraak “De naleving van de geboden van mijn religie is voor mij belangrijker dan de wetten van de staat waarin ik leef”. Eén op de twee bevestigt “sterk” of “eerder” de houding “Er is maar één ware religie”. Daarnaast is 36 procent ervan overtuigd dat alleen de islam de problemen van onze tijd kan oplossen. In het gebruik van de termen van de onderzoekers hebben de respondenten, die het eens zijn met al deze vier verklaringen, een “omvattende en geconsolideerde islamitisch-fundamentalistische kijk op de wereld”. Hun aandeel is 13 procent,”zegt WELT.”

Het voortdurend uitgedragen idee van een alternatieve Islam 2.0, aangepast aan westerse waarden, blijft wat het is – een aardige gedachte zonder kans op realisatie.

BRON: http://www.journalistenwatch.com/2017/12/28/imam-der-euro-islam-ist-was-fuer-dumme-unglaeubige/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top