CensuurVrij.com
EuropaMeer dan 10.000 kinderen vermist sinds de migrantencrisis van 2015.

Meer dan 10.000 kinderen vermist sinds de migrantencrisis van 2015.

door

Maar sommige vermisten zijn mogelijk gestorven tijdens hun reis naar Duitsland, zei de hulpgroep.

Het Duitse Rode Kruis zei donderdag dat het dit jaar 2.700 aanvragen ontving van migranten die vermiste familieleden in Duitsland zochten, waaronder 1.000 minderjarigen.

De humanitaire hulporganisatie zei dat de cijfers aanzienlijk hoog zijn ondanks het feit dat er in 2017 minder migranten zijn aangekomen.

Vermiste migranten in Europa.

In 2016 registreerde DRK ongeveer 2.800 aanvragen voor vermiste personen

Europol zei tijdens de migratiecrisis van 2015 in Europa dat er zo’ n 10.000 kinderen vermist waren geraakt.

Meer dan 75 procent van de in Europa gebonden jongeren worden volgens de VN onderworpen aan dwangarbeid, seksueel misbruik, kinderhuwelijken en andere vormen van uitbuiting.

Onbekende lot.

De Duitse voorzitter van het Rode Kruis, Gerda Hasselfeldt, zei het al:

Het meest beangstigend is het constant hoge aantal alleenstaande minderjarige vluchtelingen, die op zoek zijn naar hun eigen gezin of dat er naar hen gezocht wordt.

Voor gezinnen is er niets erger dan niet te weten of een familielid nog in leven is of wat er met hen zou kunnen zijn gebeurd.

Omdat het niet altijd mogelijk is om de doden op verschillende migratieroutes te identificeren, zal het lot van veel van de vermiste personen onduidelijk blijven “.

Welke redenen zitten erachter wanneer iemand word vermist: er kunnen vele factoren zijn achter iemands verdwijning, waaronder dood, ontvoering of verkoop tot slavernij. Soms zal een migrant echter asiel aanvragen bij verschillende autoriteiten in verschillende landen, wat juist weer problemen kan opleveren bij het melden van de locatie van de betreffende persoon.

Wat gebeurt er met vermiste kinderen: wetshandhavingsinstanties in heel Europa hebben gewaarschuwd dat niet-begeleide minderjarigen, die alleen reizen, het meest kwetsbaar zijn voor uitbuiting door criminele organisaties. Vaak zijn kinderen, die alleen vluchten, onderworpen aan seksuele uitbuiting en/of onbetaalde arbeid.

Waarom het aantal vermiste personen in Europa is gestegen: in 2015 zijn honderdduizenden migranten in Europa aangekomen, velen van hen zijn op de vlucht voor een oorlog in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Met zoveel mensen, die lange afstanden en verschillende grenzen aflegden, konden de reeds belaste migratieautoriteiten niet bijhouden wie iedereen was die hun respectievelijke landen binnenkwam of verliet.

Wat zijn de volgende stappen: het Duitse Rode Kruis zal proberen de vermiste personen te vinden. In geval dat de onderzoeken geen resultaat opleveren, worden de onderzoeken overgedragen aan instanties die toegang hebben tot internationale netwerken en databanken. Als een persoon gevonden wordt, kunnen wettelijke mogelijkheden voor reünie onderzocht worden.

BRON: https://www.infowars.com/missing-migrants-germanys-red-cross-receives-thousands-of-inquiries/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top