CensuurVrij.com
BinnenlandOM perkt vrijheid van meningsuiting in.

OM perkt vrijheid van meningsuiting in.

door

Hoofdofficier van justitie Theo Hofstee liet weten dat de spanningen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen enorm kunnen oplopen. De politie en het OM zijn extra alert op dreigingen en discriminatie. Het lijkt erop dat de vrijheid van meningsuiting steeds meer wordt ingeperkt. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen word geadviseerd je kritische houding voor jezelf te houden, want dat is waar het op neer komt. Dus, als je niet eens bent met een bepaalde partij is de kans heel groot dat je volgens het OM aan het discrimineren bent zodra je er iets van zegt of je mening geeft.

Hoofdofficier Hofstee liet weten dat er geen genoeg capaciteit is om echte criminelen op te sporen. Maar facebookers die een eigen mening hebben en/of negatief tegenover de migrantencrisis staan worden wel opgespoord. Uit ervaring kan ik dat weten omdat ik enkele jaren geleden ook was opgepakt wegens mogelijke kwetsende facebook berichten. Het komt er eigenlijk op neer dat het OM bewust bezig is om de vrijheid van meningsuiting van eigen bevolking meer in te perken.

Inmiddels is Hoofdofficier van Justitie Theo Hofstee overgeplaatst naar een plek, ergens in de Top. Terwijl de echte gevaarlijke criminelen nog rondlopen, worden alleen zogenoemde kwetsende facebookers opgespoord, gewoon, omdat er niet genoeg mankracht is voor het opsporen van de echte criminelen, aldus Hofstee.

ZIE OOK: http://politiek.tpo.nl/2017/12/28/om-intimideert-burgers-mogen-beslist-zeggen-willen-rond-gemeenteraadsverkiezingen/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top