CensuurVrij.com
Economie“Bedankt” Massale immigratie: aantal verzekerde ziektegevallen op recordhoogte.

“Bedankt” Massale immigratie: aantal verzekerde ziektegevallen op recordhoogte.

door

Het aantal huidige verzekerden bedraagt 72,7 miljoen, dat is ongeveer 1,3 miljoen meer dan in het voorgaande jaar. Het feit dat de ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden immigranten grotendeels verantwoordelijk is voor dit “recordniveau” bij verzekerde personen, wordt bewust verborgen gehouden in de openbare berichtgeving.

Wat deze allround zorg op dit moment kost, en in de toekomst zal toenemen tot werkelijke onbetaalbare dimensies, zal ook verborgen blijven voor de verzekerden.

Het vermeende recht op volledige medische zorg

Omdat zogenaamde vluchtelingen in Duitsland recht hebben op medische zorg, worden deze kosten in de eerste 15 maanden meestal volledig vergoed door gemeenten. In de meeste gemeenten hebben asielzoekers een behandelingscertificaat nodig dat afgegeven is door bevoegde autoriteit vóór een bezoek aan de huisarts of ziekenhuis.

Na 15 maanden kan de vluchteling, voor zover hij een baan kan krijgen, profiteren van de uitkeringsstelsels voor asielzoekers in Hartz IV en is hij dus automatisch aangesloten bij een wettelijke zorgverzekering (SHI). De vluchteling heeft dan dezelfde rechten op een werkloosheidsuitkeringen of sociale uitkeringen, net als andere rechthebbenden dat hebben. Op dit moment zijn er drie keer zoveel erkende asielzoekers in Hartz IV-referentie dan in arbeid onderworpen.

Het wordt duur: voor mensen met een “medische achterstand”.

Volgens WeltOnline betaalt de federale overheid, voor elk van de ongeveer zes miljoen ontvangers van Hartz IV, een vast tarief van 97 euro per maand. Dit bedrag is echter onvoldoende om de kosten van deze groep te dekken. In 2016 was dit een bedrag van maar liefst 14,5 miljard euro voor de openbare zorgverzekeraar GKV. De verzekeraars hadden echter iets minder dan 5,9 miljard euro ontvangen. Het gat van 8,6 miljard euro moet door een eigen bijdrage worden gedicht.

Door de voortdurende ongecontroleerde immigratie van vluchtelingen met een “medische achterstand”zal de premiemarge per verzekerde snel stijgen. Terwijl het in 2016 net onder de 40 euro lag, die niet genoeg betaald werden (97 euro tot 136 euro), was het pas een jaar later iets minder dan 200 euro (97 tot 290 euro). Om een verhoging van de bijdrage op dit moment te voorkomen, worden chirurgische ingrepen voornamelijk uitgevoerd met besnoeiingen in vergoedingen voor medicijnen en geneesmiddelen. Tegelijkertijd zullen de kiezers bewust worden gemaakt door het socialistische stelsel van zorgverzekeringen, dat een betere gezondheidszorg niet “voor iedereen” zal worden ingevoerd, maar slechts een gezondheidssysteem, dat op de een of andere manier de afschuwelijke kosten van de gezondheidszorg zal compenseren.

Raad aan de kiezers van de systemische partijen: Blijf gezond!

Ter herinnering, de verklaring van Volker Kauder van maart 2016, die het verwoestende beleid van de open grenzen van haar baas verdedigde en de woorden: “Niemand zal ooit weggehaald worden. Van de 87 procent die bij de laatste Bondsverkiezingen voor de systeempartijen koos, kan 87 procent dan ook alleen maar stabiele gezondheid verwachten.”

BRON: http://www.journalistenwatch.com/2017/12/30/dank-massenimmigration-zahl-der-krankenversicherten-auf-rekordhoch/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top