CensuurVrij.com
BuitenlandBuzzfeed: “Blanke mensen moeten stoppen met alles te verpesten.”

Buzzfeed: “Blanke mensen moeten stoppen met alles te verpesten.”

door
BuzzFeed heeft een lijst gepubliceerd met “37 dingen die blanke mensen nodig zouden hebben om te stoppen met alles te verpesten in 2018,” in nog een ander voorbeeld van het schaamteloze anti-blanke racisme van links.

De lijsterbes beweert dat alles van macaroni en kaas tot aan protesten en het nationale volkslied door de betrokkenheid van blanke mensen zijn verpest. Onder de kop “37 dingen die blanke mensen nodig hebben om te stoppen met alles te verpesten in 2018”, luidt de eerste regel van het stuk: “Allereerst Amerika.”

Stel je voor dat Fox News of Breitbart een gigantische lijst had gepubliceerd met ‘dingen die zwarte mensen verpesten’. zou er gelijk een opschudding ontstaan, terwijl dit vrijwel onopgemerkt zal blijven.

Om hun racisme te legitimeren, heeft links een vorm van mentale gymnastiek gecreëerd die hen in staat stelt zichzelf ervan te overtuigen dat het bekendmaken van racistische stereotypen over blanke mensen op de een of andere manier acceptabel is.

Je hebt het argument waarschijnlijk al duizenden keer gehoord; Het is onmogelijk om racistisch te zijn tegen blanke mensen omdat ze over institutionele macht beschikken.

Dit negeert niet alleen de belangrijkste onveranderlijke definitie van racisme, het valt volledig plat op zijn bek wanneer je verklaart dat links hun monopolie op de dominante culturele instellingen (media, entertainment, Hollywood) gebruiken om anti-blank racisme te spuien .

De Linkse kliek gebruiken hun institutionele macht om het idee te verankeren dat racisme aanvaardbaar is, zolang het doelwit maar blanke mensen zijn.

Om te illustreren hoe schaamteloos en racistisch het artikel was, toen BuzzFeed’s officiële verslag het verhaal bijstuurde, was het een directe schending van de regels van Twitter’s “hatelijk gedrag”.

De regels van Twitter luidt als volgt: “Je mag geen reclame maken voor racistische en seksistische taferelen of andere inhoud die iemand degradeert.” Wie beweert dat mensen van een bepaalde ras alles verpesten, is duidelijk racistische opmerkingen aan het promoten.

Maar verwacht niet dat BuzzFeed snel met een Twitterverbod wordt geconfronteerd, want het gehele social media netwerk is berucht om zijn dubbele moraal als het gaat om het beschermen van racisten van de linkse kliek.

Het antwoord op racisme is niet meer racisme, maar de anti-blanke kruistochten die momenteel worden gevoerd door dominante linkse mediakanalen en culturele instellingen en is slechts een symbool voor blanke suprematie, waardoor een nooit eindeloze haatcyclus ontstaat die alleen maar leidt tot meer wrok en verdeeldheid.

Is het, gezien het feit dat dit soort gal een kenmerk van hun productie blijft, verwonderlijk dat BuzzFeed financieel imploderend is?

BRON: https://www.infowars.com/racist-buzzfeed-lists-things-white-people-need-to-stop-ruining-in-2018/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top