CensuurVrij.com
CultuurDuitse minister: “vrouwen, ga niet alleen de straat op, op oudejaarsavond, maar ga in groepen.”

Duitse minister: “vrouwen, ga niet alleen de straat op, op oudejaarsavond, maar ga in groepen.”

door

Noordrijn-Westfalen is de dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland en Keulen is de grootste stad. In Keulen werden in de nieuwjaarsperiode van 2015-2016 ten minste 500 vrouwen seksueel mishandeld door 1.400 mannelijke migranten.

De 65 jaar oude CDU-politicus zei over de vieringen van dit jaar:

“Ik zou tegen mijn drie dochters zeggen: ga indien mogelijk niet alleen, maar in groepen … Wanneer het gevaarlijk wordt, maak je een hard geluid en als dit alles niet helpt, bel dan zo snel mogelijk 110.”

Reul verzekerde dat de staatspolitie de nodige regelingen heeft getroffen om de viering van het nieuwjaarsviering zo veilig mogelijk te houden. Er werd alles in het werk gesteld om de situatie, die twee jaar geleden plaatsvond, te voorkomen, zei de minister.

Alleen al in Keulen zijn er 1400 politieagenten ingezet. In de oudejaarstoespraak heeft de minister gezegd dat er speciale veiligheidsnormen zouden gelden…

Eerder deze week zei een organisatie van een Berlijnse NYE-partij dat er speciale veiligheids- en beschermingszones werden gecreëerd voor vrouwen die te maken kregen met seksueel geweld of seksuele intimidatie.

BRON: https://voiceofeurope.com/2017/12/german-minister-women-do-not-go-alone-on-new-years-eve-but-in-groups/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top