CensuurVrij.com
ReligieChelsea Clinton ontkend duivelverering na Tweets aan kerk van Satan.

Chelsea Clinton ontkend duivelverering na Tweets aan kerk van Satan.

door

Chelsea Clinton ontkende woensdag dat zij de duivel aanbid nadat zij verschillende tweets naar De Kerk van Satan(Church of Satan) had gestuurd.

De voormalige eerste dochter wisselde deze week tweets uit met de Satanische-organisatie na te hebben opgemerkt hoe zij zich in 2017 in verschillende Twitter berichten met de groep had bevonden.

In 2017 hadden @ChurchofSatan & Ik , een paar berichten uitgewisseld” zei Clinton. In 2018 is het…. @Hooters. Wat een tijd om te leven Chrissy “!

De kerk van Satan reageerde snel en vroeg Clinton om te vermelden hoe lang het geleden was sinds hun vorige gesprek. Clinton en de groep wenste elkaar toen een gelukkig nieuwjaar.

Het is zo lang geleden! Gelukkig nieuwjaar!” Zei Clinton

Verschillende Twitter-gebruikers vroegen zich al snel af welke relatie Clinton had met de organisatie en beschuldigden de dochter van Bill en Hillary van Duivelaanbidding.

“@ ChelseaClinton is tenminste nog open over het aanbidden van #Satan”, zei een Twitter-gebruiker in een nu verwijderd commentaar. “#CurchOfSatan Was @HillaryClinton maar net zo eerlijk.”

Clinton reageerde snel en beweerde dat haar verbale gesprekken met de groep slechts neerkwamen op respect voor andere religieuze opvattingen.

“Oh goeie genade zeg. We kunnen burgerlijk, opgewekt, respectvol en vrienden zijn met mensen die onze religieuze overtuigingen niet delen, “zei Clinton. “Soms trouwen we zelfs met hen. Ik ben een Methodist en mijn man is joods, bedankt voor het vragen. Een heel gelukkig nieuwjaar voor jou, Rhonda! ”

Clinton, op verzoek van een andere Twitter-gebruiker, drong er vervolgens bij de leden van De Kerk van Satan op aan om ervoor te zorgen zich voor Obamacare in te schrijven.

“Alle Amerikanen, ongeacht hun geloofsovertuiging, moeten de gezondheidszorg krijgen die ze nodig hebben,” voegde Clinton eraan toe.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top