CensuurVrij.com
EuropaOrban: “Hongarije staat achter Polen.”

Orban: “Hongarije staat achter Polen.”

door

De EU-procedure tegen Polen is onwettig, Hongarije staat in deze kwestie achter Polen, zei de Hongaarse premier Viktor Orban in een interview dat woensdagavond op Poolse TV werd uitgezonden.

Viktor Orban antwoordde op een vraag over de procedure van artikel 7: Polen lijdt aan onrechtvaardigheid. Hij benadrukte dat de Hongaarse houding niet alleen een kwestie is van Pools-Hongaarse vriendschap, maar ook die van centraal Europees belang.

De aanleiding voor het debat tussen Brussel en Warschau is dat onze regio een belangrijke rol op het Europese toneel is geworden, zo benadrukte de premier.

Volgens Orban willen de Centraal-Europese landen dat hun bijdrage aan de economische ontwikkeling van Europa tot uiting komt in hun invloed op EU-aangelegenheden.

BRON: https://thehungaryjournal.wordpress.com/2018/01/03/orban-hungary-stands-by-poland/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top