CensuurVrij.com
IlluminatiePlan C: Vermoord Donald Trump.

Plan C: Vermoord Donald Trump.

door

Donald Trump’s adviseur en vertrouwenspersoon, Roger Stone, waarschuwt opnieuw voor de “Deep State”. Deze keer zei hij dat het “plan C” van de “Deep State”is om de president te vermoorden, want plan A en B zullen niet werken.

Met het vertrouwen in de mainstream media dat op een historisch dieptepunt staat, staan de mondiale elitisten op het punt hun greep op de mensheid te verliezen. En Roger Stone zegt nadrukkelijk dat het hun ondergang zal zijn.

Volgens New American, is het “Plan A” van de “Deep State”, “het imploderende” onderzoek “naar vermeende” Russische samenzwering” door speciale raadslieden waaronder Robert Mueller, zei Stone. En wanneer dit mislukt, wat Stone suggereerde, zal spoedig de gevestigde orde overgaan naar “Plan B”.

In essentie van plan B zou betekenen dat een meerderheid van het kabinet van Trump hem ongeschikt zou moeten verklaren voor zijn functie. Op die manier zou Trump kunnen worden verwijderd onder het 25e amendement van de Amerikaanse grondwet. Deze regeling zal ook hoogst waarschijnlijk mislukken, waarschuwde Stone. Maar in de laatste plaats waarschuwde Stone voor “Plan C”, dat de president vermoord zal worden.

In een uitgebreid interview met The New American magazine in zijn atelier in Florida, bood Stone inzicht in Trump – en in zijn vijanden[The Deep State] en hun tactiek. Het is gemakkelijk om te vergeten dat de schokkende verontwaardiging die Donald Trump trok nooit is vergeten of erkend door de globalistische capitalisten, die beide grote partijen echt heeft beïnvloed”, verklaarde hij. “Ik zeg dat als iemand die een sentimentele Republikein is, maar een Republikein in de vorm van Barry Goldwater, die een regering uit de slaapkamer wilde, uit de directiekamer, die geloofde in vrede door kracht. Neoconservatieven reizen de hele wereld rond, op zoek naar dure oorlogen om winst te kunnen maken door onze neus erin te laten steken.”

Roger Stone is niet de eerste die Trump ziet als een doelwit van “The Deep State”. Mike Adams, de gezondheidstransporteur, heeft gezegd dat hij denkt dat “The Deep State” niet bang is om een stad in de Verenigde Staten te vernietigen om Trump te kunnen doden en vervolgens Noord-Korea de schuld te geven.

“Hij is een schok voor de elite,” zei Stone, een legendarische politieke agent die, naast zijn langdurige relatie met Trump, heeft gediend als een senior campagne ter ondersteuning van Richard Nixon, Ronald Reagan, senator Bob Dole en anderen. Volgens Stone vertegenwoordigde de verkiezing van Donald Trump de “vijandige overname van de oude Republikeinse Partij, waarvan we nu hopen dat hij deze opnieuw tot stand zal brengen als een partij die staat voor economisch nationalisme, die staat voor het voortzetten van Amerikaanse belangen boven globalistische belangen, en onze soevereine rechten als Amerikanen bevestigd. ”

Nu, denk ik dat de gevestigde orde, op het moment, toen de president net zijn belastingverlaging had ingevoerd, juist bezuinigden op deze regelgeving – dus je ziet een recordbeurs, je ziet de werkloosheid op elk vlak dalen, je ziet een bloeiende huizenmarkt – het is gemakkelijk om de diepe vijandigheid en haat die de globalisten en insiders hebben voor deze president verkeerd te interpreteren, en hun besluit om hem te vermoorden te onderschatten.

Stone gelooft dat “The Deep State” in feite zal proberen om de president te vermoorden wanneer Plan A en B falen, wat het waarschijnlijke scenario ook lijkt te zijn. “Na de boeken te hebben geschreven over de moord op Kennedy, en de poging tot moord op president Ronald Reagan te hebben beschreven door mensen die diep verbonden waren met de familie Bush, denk ik dat de gevestigde orde Plan A, Plan B en Plan C zullen aanhouden,” zei hij. “Plan A is heel duidelijk een ontruiming door de onwettige, raadsman, Robert Mueller, die niet werd benoemd door Jeff Sessions, onder leiding van de president, maar door collega Rosenstein, die een nauwe bondgenoot is van Mueller en[ontbekende voormalige FBI-baas James] Comey, die een globalistische Bush-insider is, die op de een of andere manier de nummer twee positie kreeg in het Trump Justice Department, ” waarschuwde Stone, terwijl de gevestigde orde hoopte dat Trump Mueller zou ontslaan in de hoop om de overhand terug te kunnen krijgen.

Een ander punt dat steeds duidelijker naar voren komt, zei Stone, is dat “noch de heer Mueller noch het Witte Huis, noch de Senaats-inlichtingencommissies noch de gerechtelijke commissies, enig bewijs van Russische samenzwering hebben kunnen vinden”.

Sorry, maar Don Jr.’s ontmoeting met een Russische advocaat die niets verstrekte is volkomen legaal en juist,” zei Stone. Daar is niets mis mee. Ze leverden geen bewijs, maar wat we wel hebben geleerd is dat zij in het land waren dankzij een FBI agent van Obama, zonder visum, en ze doken op en werden gefotografeerd op bijeenkomsten van Hillary en in het kantoor van John McCain. Het zijn verraders! Het is een voor opgezette plan! Het zijn spionnen. Maar zij leverden totaal geen bewijs. Het is een poging om Donny Jr. te vangen tijdens de ontmoeting die volkomen onschuldig en perfect legaal is. Maar plan B van “The Deep State” is om een beroep te kunnen doen op het 25e amendement.

“We zullen dus een toename zien van al deze ‘Trump is mentaal onstabiel, is krankzinnig, moet worden verwijderd,’ onzin verhalen” waarschuwt Stone. Nu moet je onderzoeken in hoeverre zij de hysterie als achtergrond kunnen opwekken, want zonder die hysterie zal zo’n politieke actie op de president zeker mislukken “. En als plan B eenmaal mislukt, zullen de globalisten verdergaan naar plan C, dat simpelweg een moord is. We weten wat Plan C is. We hebben het gezien toen met president John F. Kennedy, die het centrale inlichtingenbureau en “The Deep State” over de Cubaanse raketcrisis en de baai van varkens had doorkruist, beide, denk ik, staan centraal,” zei hij.

BRON: https://www.infowars.com/deep-states-plan-c-murder-donald-trump/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top