CensuurVrij.com
TechLinkse censuurjagers krijgen vrijbrief om netwerkhandhaving recht te gebruiken.

Linkse censuurjagers krijgen vrijbrief om netwerkhandhaving recht te gebruiken.

door

Op dag drie van de Maasschen Autorisatienethandhavingswet wordt het steeds absurder. De nieuwe coverfoto van plaatsvervangend voorzitter van de AfD parlementaire groep Beatrix von Storch toont hen in een vergaderzaal voor het gebouw van de Bundestag. Zelfs dit werd gemeld door de linkse Hyenas als een vermeende “Aanzetten tot haat” -overtreding aan Twitter. Misschien storen sommige linkse aanhangers aan de vlag van ons land? Of op de richtlijn “naar het Duitse volk” waarvan zij weten dat ze aan het gebouw bevestigd zijn?

De openlucht-psychiatrie in dit land lijkt door de nieuwe censuurwet van de heersende minister Heiko Maas in staat te worden gesteld om, alles wat niet past in haar verstoorde linkse wereldbeeld, aan de kaak te stellen. Twitter heeft de verwijdering in dit geval afgewezen.

Zelfs de linkse journalist Sascha Lobo omschrijft deze censuurwet in een column als “juridisch slordig, technisch slecht geïnformeerd en electoraal onverstandig”. Zelden is er in Duitsland geen “dommer wet” van kracht geworden dan deze NetzDG. Er is eerder een “grote escalatie tegen het team Merkel-Maas” geweest om deze “herkenbare gebabbelwet” omver te werpen. Het is een kwestie van “debat. Met de wind mee. Op een hellend gebied. Zonder doelverdediger “.

Zijn scherpe keuze aan woorden is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de NetzDG nu ook de linkse weg in slaat: In de collectieve deletie werd dinsdag de volgende tweet van het satirische tijdschrift “Titanic” verwijderd, in hun typische blasfemische aard van een bericht van AfD-parlementsleden van Stork  werd gezegd:

Welnu, laten we niet in detail ingaan op de delicatesse van het feit dat het niet om “Arabische” getallen gaat, maar om Indiase getallen die door de Arabieren zijn overgenomen en naar Europa zijn overgebracht. Sascha Lobo schrijft in de spiegel over het uitsterven van manie:

Je hoeft niet juridisch of visionair getalenteerd te zijn om te raden: In geval van twijfel is het beter iets meer te verwijderen (“Overblocking”). Daarom is het uiteindelijk onbelangrijk of de concrete tweet op basis van de NetzDG aan de “Titanic” is gerapporteerd of om andere redenen verwijderd.

In de vroege avond van 2 januari werd het Twitter account van de “Titanic” definitief afgesloten, het account had “de Twitterregels overtreden”. De blokkade wordt pas weer opgeheven als de gewraakte tweets zijn verwijderd. Natuurlijk kondigde de “Titanic” onmiddellijk aan dat zij geen tweets zouden verwijderen, maar de zaak in het openbaar op een gigantische manier zouden laten escaleren.

En terecht. In feite maakt het zelfs niet uit of het blokkeren van de account gewoon een grap van de “Titanic” is, het blokkeren van de enkele tweets is niet aantoonbaar. De lawaaierige, langdurige juridische kritiek van de Wet Netwerkhandhaving zag het huidige “Titanic” -scenario als een gevaar.

Het gehele account van de Titanic is sinds vandaag weer beschikbaar. Ook de Stuttgarter Zeitung rapporteert over dit blussend incident in het linkerkamp. Julian Reichelt noemde de NetzDG een brandversneller, die zo snel mogelijk moet worden afgeschaft en beroep doet op “please no opinion police”. Natuurlijk kan Reichelt het niet laten om een stomme zijwaartse slag toe te voegen aan de AfD. De Baseler Zeitung biedt een actueel interview dat de moeite waard is om te lezen met Beatrix von Stroch, waarin ze ook haar controversiële Twitter-bericht op oudejaarsavond uitlegt.

In deze video becommentarieert MP Peter Boehringer, expert op het gebied van financiën, economie en de EU, zijn beoordeling van NetzDG (vanaf 10.00 uur). De staat zou daarbij worden afgewisseld met informanten en de juridische beoordeling van dubieuze uitlatingen zou worden uitbesteed aan particuliere mediabedrijven. Niet alleen het recht op vrijheid van meningsuiting, maar ook het recht om informatie te verkrijgen uit vrije toegankelijke bronnen is dus duidelijk afgebakend:

Er is veel te doen voor de AfD op de Bondsdag. De Blockwart autorisatiewet moet onmiddellijk opnieuw worden ingevoerd. Tegelijkertijd moet de onuitsprekelijke “strijd tegen rechts” worden omgedoopt tot de “strijd tegen extremisme”, waarin vervolgens het linkse extremisme en het islamitische fascisme op zijn minst gelijk worden behandeld.

BRON: Journalistenwatch.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top