CensuurVrij.com
AlgemeenOngecontroleerde immigratie: ex-BND-hoofd waarschuwt voor burgeroorlog.

Ongecontroleerde immigratie: ex-BND-hoofd waarschuwt voor burgeroorlog.

door

August Hanning, voormalige president van de Federale Inlichtingendienst (BND), heeft het publiek dringend gewaarschuwd. Hij bekritiseert de nog open grenzen en de ongecontroleerde massa immigratie die nog steeds plaatsvindt en voorspelt “grote sociale omwentelingen” in Duitsland.

Er zijn nog steeds genoeg dringende waarschuwingen over de gevolgen van het rampzalige vluchtelingenbeleid van de regering van Merkel. Niet in de reguliere media natuurlijk, en niet op de staatstelevisie, maar de alternatieve media verstrekten in een vroeg stadium informatie over de toekomstige effecten. Ook in de Spiegel bestseller “Grenzenlos kriminell”, door wijlen Udo Ulfkotte en de auteur van dit artikel, werden veel van de huidige en angstaanjagende ontwikkelingen voorspeld. Veel van de gestelde theorieën zijn in een zeer korte tijd waar geworden, de theorieën die nog niet zijn uitgekomen zullen in de nabije toekomst wel uitkomen. Met “paniekzaaierij” en “samenzweringstheorie” beschuldigingen, heeft de mainstream sindsdien geprobeerd om de loutere beschrijving van de werkelijkheid te onderdrukken.

Scheuren in het stil-zwijgings-kartel worden groter.

Maar de barsten in het vertrouwelijkheidskartel worden steeds groter. Tegenwoordig heeft voormalig BND-hoofd Hanning zijn stem laten horen en probeert hij de luie republiek uit Merkel’s winterslaap te trekken. In tegenstelling tot de indruk die wordt gewekt door de “nieuwsuitzendingen” op ARD en ZDF, zijn de Duitse grenzen nog steeds open als schuurdeuren. Iedereen die het woord “asiel” noemt, mag het land binnenkomen. Of hij nu immigreert uit veilige derde wereldlanden, of hij zijn paspoort van te voren heeft weggegooid, of een crimineel is, islamist of terrorist. De regering Merkel verwelkomt iedereen aan de grens met open armen.

Wie vluchteling is, wordt niet langer bepaald door de wet, maar door de politiek en media.

In plaats van te worden geweigerd of zelfs gevangen gezet voor illegale grensoverschrijding, wachten bussen met airconditioning aan de grenzen en nemen de reizigers mee naar alle uithoeken van de republiek: gratis onderdak, gratis verzorging, een van de beste medische diensten ter wereld, een wettelijk recht op contant geld, kinderbijslag, gratis rijbewijs indien nodig en ga zo maar door. Als het niet snel genoeg gaat voor een “voortvluchtige” persoon met de officiële overschrijvingen, staan een hele reeks advocaten al klaar met een volmacht, betaald door de belastingbetaler natuurlijk, ongeacht hoe de procedure eindigt. Misdrijven zoals islamitische activiteiten worden niet zo snel gezien, maar hebben geen grote gevolgen voor de asielprocedure. Theoretisch gezien zouden massadeportaties van afgewezen en criminele asielzoekers mogelijk zijn, maar alleen in theorie, met deze regering. Het feit dat het überhaupt mogelijk is om een langdurige en dure asielprocedure te doorlopen, hoewel men ongetwijfeld geen asielzoeker is in de zin van artikel 16, lid 2, van de basiswet, speelt geen rol meer. Wie vluchteling is, bepaald niet langer de wet, maar de politiek en media.

Voormalig top inlichtingenfunctionaris, Hanning, omschrijft deze omstandigheden als volgt: “Elke maand komen er ongeveer 15.000 migranten naar ons toe, waarvan wij niet eens weten wie ze zijn en of ze een crimineel of terroristisch verleden hebben.  Zoveel mensen zonder identiteitscontrole in het land zijn grof en nalatig in de term van veiligheid. Er bestaat een onlosmakelijk verband tussen interne veiligheid en doeltreffende controle van de buitengrenzen “.

Is Terrorisme een voorbode van onrust?

Het wordt steeds duidelijker dat de gevolgen van deze ongecontroleerde immigratie onherstelbare schade aan de veiligheidssituatie in het land heeft veroorzaakt. Hanning blijft wijzen op het grote aantal islamitische terreuraanslagen, om de gespannen veiligheidssituatie in Duitsland te onderzoeken. En inderdaad, de omstandigheden zijn dramatisch. Een blik op de terreurprocedures bij de officier van justitie onthult de waanzin van open grenzen en ongecontroleerde massa immigratiebeleid.

2013 – 70 terroristische aanslagen

2016 – 240 terroristische aanslagen

2017 – 1200 terroristische aanslagen

Het aantal terroristische aanslagen in 2017, waarvan ongeveer 1000 met een islamitische achtergrond, is in slechts één jaar tijd bijna vervijfvoudigd.

August Hanning, die van 1998 tot 2005 de federale inlichtingendienst leidde en vervolgens als staatssecretaris naar het federale ministerie van Binnenlandse Zaken verhuisde, roept op tot een dringende verbetering van de veiligheidsarchitectuur. Anders dreigt het voor ons in Duitsland zeer slecht te worden”, waarschuwt hij.

Ook met de recente waanzin uit Berlijn gaat hij hard tekeer tegen de rechter. De regering van Merkel is niet van plan om illegale immigranten en legaal afgewezen asielzoekers consequent uit te zetten, maar om deze criminelen tot 3.000 euro te betalen als zij Duitsland weer vrijwillig verlaten. Hanning’s verklaring luidde als volgt:”Ik wijs erop dat de meeste van deze personen verplicht zijn Duitsland te verlaten, dat wil zeggen, asielzoekers die legaal zijn afgewezen en geen recht hebben op asiel in Duitsland. Ik ben bang dat we met het betalen van premies proberen een probleem op korte termijn op te lossen, maar op de lange termijn aantrekkelijker worden voor alle migranten, ook als ze geen uitzicht hebben op asiel. ‘”.

De BND-leider vat de resultaten van het CDU- en SPD-beleid van de afgelopen jaren als volgt samen: “Duitsland is het beloofde land voor asielzoekers en migranten binnen Europa”. Bovendien lijkt Hanning bijna verbaasd dat er lange tijd geen burgeroorlogse onrust is geweest. Burgers, politieagenten en soldaten die niet langer bereid zijn om Duitsland met hun ogen wijd open in de afgrond te zien gaan. Een Duitsland dat zijn grenzen niet beschermt, maar kerstmarkten moet beveiligen met betonnen paaltjes, blokken en machinegeweren, en een nieuwjaarsavond die alleen kan worden gevierd met een groot aantal politie- en vrouwenbeschermingszones. De laatste vraag, gesteld door de voormalige BND-hoofd Hanning, klinkt meer als een sombere prognose met deze achtergronden: “Ik vraag me af hoe lang we nog kunnen leven zonder grote maatschappelijke omwentelingen”.

Stefan Schubert, voormalig politieagent en bestsellerauteur, is landelijk bekend als expert op het gebied van onderwerpen die te maken hebben met de interne veiligheid. Zijn boek over dit onderwerp luidt: Grenzeloze criminaliteit – wat de politiek en de massamedia ons bekendmaken over de misdaden van migranten.

Hier kun je het boek kopen:

https://www.kopp-verlag.de/Grenzenlos-kriminell.htm?websale8=kopp-verlag&pi=952300&ci=000402

BRON: http://www.journalistenwatch.com/2018/01/05/unkontrollierte-masseneinwanderung-ex-bnd-chef-warnt-vor-buergerkriegsaehnlichen-unruhen/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top