CensuurVrij.com
PolitiekVerliezers bereiden zich voor op de race.

Verliezers bereiden zich voor op de race.

door

Het vertrouwen is toegenomen en we zijn optimistisch over het begin van de onderhandelingen,”zeiden vertegenwoordigers van partijen in een goede stemming. Nou, je weet dat het ondraaglijk is dat verliezers moeten glimlachen met zulke winnende uitspraken. Er is niet veel fantasie nodig om je de innerlijke druk voor te stellen die de leiders hebben om de burger voortdurend voor de gek te houden.

Na wekenlange onderhandelingen met minderheidspartijen, waarvan de FDP en de Groenen hun onderontwikkelde spieren opspeelden, was het duidelijk dat mentaal en intellectueel niet voldoende was om de uitvoerende kanselier naar in te halen. Dat is niet alleen in de politiek het geval. Ook tijdens een tienduizend meter op het sportveld kunnen we vaak genoeg zien dat de ene of de andere loper in de laatste ronde opgeeft vanwege zijn of haar blaren, die hij/zij zich in te krappe sneakers heeft opgelopen. Het verbazingwekkende is dat zelfs atleten, die uit de race worden gehaald vanwege een schuifelende of oneerlijke obstructie van de tegenstander, deden alsof ze toch hadden gewonnen.

Geen van onze politieke deelnemers kwamen echter op de finishlijn aan, wat er meestal toe leidt is dat de toeschouwer zijn inschrijfgeld terugkrijgt en de club de prijzengeld niet betaalt. Nou, nu is het tijd om het “sportevenement” te herhalen. De CDU, CSU en SPD hadden genoeg tijd om hun mentale trainingstekorten op te voeren. Alleen, ik betwijfel of het gelukt is. Nieuw bij de start, is de macht zuchtige Söder, wiens plaatsingskansen nog niet ingeschat kan worden, hij wordt beschouwd als een geheime insider, vooral omdat je hem, naar elke nare truc vertrouwt, om een leidende rol te kunnen spelen.

In geval van verdere onderzoeken moet worden gezegd dat slechts, in zeer zeldzame gevallen, een van onze politieke leiders heel vroeg moeten aftreden, de meesten zijn er al over eens, zoals men in het Ruhrgebied zou zeggen. Daarom zullen wij burgers opnieuw in het stadion zitten en hopen dat we eindelijk een krachtig beleid kunnen bewonderen. Hoe dan ook, de weddenschappen zijn al gestart. De Favorieten zijn Schulz en Merkel, in omgangstaal twee lamme paarden, waarvan er niet veel te verwachten valt. In het geval van de rode renpaard, Martin, is de kans zo laag, dat in onwaarschijnlijke geval van zijn overwinning een enorme winstverdeling te verwachten valt. Maar slechts weinigen weten waar het allemaal daadwerkelijk over gaat.

We kunnen er nu echter zeker van zijn: In een nieuwe coalitie zal links ervoor zorgen dat als het gaat om bestuur, niet alles in orde is. Dit zorgt ervoor dat een rood/zwarte regering als een gedwongen huwelijk zal zijn. Niemand zal voor een degelijke huishouden zorgen. Kinderen worden net als nu aan hun lot overgelaten. Grootouders die hobbelen op Duitse krukken, krijgen nog steeds een klein budget en de nabestaanden in Duitsland moeten maar zien waar ze terechtkomen.

BRON: Journalistenwatch.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top