CensuurVrij.com
AlgemeenMoslims steken op brute wijze iemand neer!

Moslims steken op brute wijze iemand neer!

door

LET OP! Dit filmpje is niet voor kijkers bedoeld onder 18 jaar!

Al eerder waarschuwde de Duitse regering voor tsunami aan vluchtelingen die Europa binnen zullen komen.

In een interview met Il Messagero zei Tajani dat er een exodus zou zijn “van bijbelse proporties die onmogelijk te stoppen zou zijn” als Europa er niet in zou slagen het probleem nu aan te pakken.

Indien onze regeringsleiders er niets tegen doen zullen dit soort gewelddadige misdrijven, wat ook in het filmpje te zien is, in ons land komen.

Volgens een uitgelekte rapport staan meer dan 6 miljoen vluchtelingen vanuit Afrika rond de Middellandse zee. We moeten dus voor ogen houden dat de grootste migratie toestroom aan zogenaamde vluchtelingen nog moet komen.

Het kabinet kunnen wel hun ogen gaan sluiten, maar ze vergeten dat dankzij het internet zoveel bronnen zijn waarop je kunt zien hoe de werkelijkheid in mekaar zit.

In dit filmpje zien we hoe iemand op brute wijze word omgebracht door islamgelovigen, een vredelievende geloof beweerd de regering en vele andere zogenaamde deskundigen. Het filmpje bewijst het tegendeel.

Indien Europa geen actie onderneemt tegen de komende tsunami aan vluchtelingen kunnen wij er op rekenen dat wij verloren zijn. Dankzij Europa en hun kornuiten is het mogelijk gemaakt dat dit soort moslims onze landen binnen kunnen komen.

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top