CensuurVrij.com
Buitenland82-jarige thuis mishandeld en vijf keer verkracht.

82-jarige thuis mishandeld en vijf keer verkracht.

door

Hamburg-Wilhelmsburg, 8 juli 2017, tijdens de G20-top. Vroeg in de ochtend opende een 82-jarige vrouw de terrasdeur van haar appartement op de begane grond naar buiten toe toen een jonge man plotseling voor haar stond. Wat er toen gebeurde, gaat elk verbeelding te boven.

Vijf keer verkrachtte Dzengis D. de oude vrouw

Het is zomerochtend begin juli. De G20-top vindt op dit moment plaats in Hamburg, wanneer de 82-jarige de tuindeur kort na acht uur opent omdat ze even wilde uitwaaien. Plotseling staat een man voor haar, ze probeert de deur te sluiten, maamaakte geen kans tegen de jongeman. Hij drong zich naar binnen toe in het appartement, ze probeerde haar zelf te verdedigen, maar hij drukte haar naar de vloer en sloot haar mond af. Wat er toen gebeurde, is voor de meesten onder ons nauwelijks te bevatten.

De jonge man verkrachte de oude vrouw op de grond. Maar dat is niet alles. Hij verkrachte haar dan weer in een stoel. En zelfs toen was de marteling van de vrouw nog niet voorbij. Toen verkrachte hij haar een derde keer in bed, dan weer op het toilet en een vijfde keer in de slaapkamer. Maar zelfs dat was voor hem niet genoeg. Hij probeerde haar zesde keer te verkrachten, maar dat mislukte. De verkrachting ging zo nog wel een uur door. De vrouw heeft aan kneuzingen geleden over haar hele lichaam, vooral in de benen, armen en  haar mond.

Advocaat: “Mijn cliënt is ook geestelijk kapot gemaakt.”

Vervolgens eiste de dader geld van de vrouw, en neemt haar portemonnee en steelt 100 euro. Twee dagen later werd een verdachte door de politie gearresteerd. Dit bleek om de 29-jarige Dzengis D., te gaan die nu in Hamburg wordt berecht.

Volgens haar advocaat heeft de 82-jarige, die als mede aanklager optreedt, ook psychologische schade geleden. “Mijn cliënt doet het niet goed,” zei haar wettelijke vertegenwoordiger. Maar een therapie voor haar trauma heeft pas na het proces zin. Met grote angst had de vrouw een mogelijke ondervraging voor de rechter verwacht.

De verdachte is HIV-positief

Dinsdag wilde de Gerechtshof eerst een video-opname bekijken van een hoorzitting van de vrouw en de CID-officier. Nadat het openbaar ministerie voldoende was ingelicht, diende de vertegenwoordiger van het slachtoffer een motie in om het publiek uit te sluiten, die door alle bij het proces betrokken partijen werd goedgekeurd.

Volgens het Openbaar Ministerie, was Dzengis D. HIV-positief. Gelukkig was de vrouw niet besmet. De verdachte komt uit Macedonië.

BRON: Juergenfritz.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top