CensuurVrij.com
Natuur & MilieuAl Gore dringt erop aan dat de opwarming van de aarde een mondiale koeling veroorzaakt.

Al Gore dringt erop aan dat de opwarming van de aarde een mondiale koeling veroorzaakt.

door

WASHINGTON, D. C. – Voormalig vicepresident Al Gore heeft de “klimaatverandering”-hoax blootgelegd als een ideologisch aangedreven “wetenschappelijke hoax” die tot doel heeft een koolstofheffing van de Verenigde Naties in te voeren om inkomsten internationaal te herverdelen door aan te dringen op mondiale afkoeling, dat is wat we van de opwarming van de aarde mogen verwachten.

Donderdag waarschuwde de Democratische Gouverneur Jay Inslee van de staat Washington dat er “slechts 59 dagen” zijn om toekomstige generaties te redden van “een eindeloze cyclus van droogteperioden gedurende één jaar en rivieren die de oevers vervolgens de volgende dag overspoelen.”

Inslee’s tiranie was bedoeld om de regering van Washington aan te moedigen om een wetgeving goed te keuren die koolstoftoelatingen zou belasten, een plan dat door een meerderheid in Washington in 2016 werd verworpen.

“We hebben slechts 59 dagen om onze kinderen te kunnen redden van een eindeloze cyclus van droogtes die het gewas doden en rivieren die hun oevers de volgende dag overspoelen”, schreef Inslee gisteren op Twitter. “Om de zalm te redden van een steeds meer verwarmende rivieren, en om onze bossen te redden van de ondergang”.

Zoals opgemerkt door de Daily Caller, eindigt de zittingsperiode van de staat Washington over  59 dagen, en hebben de Democraten een kleine marge in beide parlementskamers van de staat.

Volgens de Daily Caller zou het plan van Inslee de kooldioxide-uitstoot in 2019 belasten op $ 20 per ton, die op elkeen volgende jaar geleidelijk zou stijgen met 3,5 procent boven de inflatie. Inslee’s bureau schat dat het de komende vier jaar $ 3,3 miljard zal opbrengen.

In april 2016 liet de Milieubescherming Agentschap (EPA) hoofdbestuur, Gina McCarthy het Congres weten dat het implementeren van Obama’s bestuursplannen, om goedkope steenkool en aardgaskracht te vervangen met duurdere energiebronnen zoals zon- en wind, 41 miljard dollar per jaar zou gaan kosten, maar toch de koolstofemissies zou verminderen in een hoeveelheid zo klein dat deze niet kan worden gedetecteerd.

Volgens een analyse van het libertaire Cato-instituut voorspelt het eigen beleidsmodel van de EPA dat een implementatie van de restricties van Obama van steenkool en aardgas de wereldwijde opwarming van 0,019 ° C tegen het jaar 2010 zou verminderen, wat ook de hoeveelheid temperatuursverandering is die een persoon ervaart elke seconde – een hoeveelheid die zo klein is dat het onmogelijk is om deze op te sporen in een wereldwijde temperatuurgeschiedenis.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat er in 2017 458 wetenschappelijke documenten zijn verschenen waarbij vraagtekens worden gezet bij het standpunt dat antropogene CO2-emissies “als de fundamentele regelknop van het klimaat functioneren, of dat anders de effectiviteit van klimaatmodellen of de daarmee samenhangende’ consensus’ standpunten die algemeen worden onderschreven door beleidsmakers en mainstream media in twijfel worden getrokken”.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top