CensuurVrij.com
BuitenlandOud-Pentagon-soldaat waarschuwt ISIS: “geef je over of word afgemaakt!”

Oud-Pentagon-soldaat waarschuwt ISIS: “geef je over of word afgemaakt!”

door

Acteur James Woods schrijft op Twitter:”De #Obama methode van het gebruik van een mascara-borstel is natuurlijk mislukt,” verwijzend naar een Facebook post waar het senior lid van The Pentagon de grens trekt tegen ISIS:”overgave of sterven”!

In een keiharde waarschuwing aan de overgebleven ISIS-strijders, zei Leger Commandant Sgt. Majoor John Wayne Troxell dat de overgebleven IS-strijders zich konden overgeven aan het Amerikaanse leger of de dood tegemoet kon gaan:

“ISIS moet begrijpen dat de gezamenlijke troepenmacht in staat is om hen te vernietigen. Ze hebben dus twee mogelijkheden als ze besluiten om tegen de Verenigde Staten, onze bondgenoten en collega’s op te staan: overgave of sterven!

Als ze zich overgeven, zullen we ze beschermen wanneer ze naar de gevangenis worden overgebracht, en we zullen hen voorzien van eten, een bed en een eerlijk proces.

ECHTER, als ze ervoor kiezen om zich niet over te geven, dan zullen we hen met extreme vooroordelen doden, of dat nu gebeurt met behulp van veiligheidsmaatregelen, door bommen op hen te laten vallen, ze in het gezicht te schieten, of ze met onze harde, speciale instrumenten af te maken.

Hoe dan ook, ze kunnen niet winnen, dus ze moeten kiezen wat het zal zijn.

BRON: Speisa.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top