CensuurVrij.com
IlluminatieMike Norris brengt zijn nieuwe film in première bij Infowars.

Mike Norris brengt zijn nieuwe film in première bij Infowars.

door

Mike Norris schuift aan tafel bij Alex Jones live in de studio om zijn mening te geven over het eerste jaar van president Trump en om de trailer en exclusieve clips van zijn nieuwe actiefilm “The Crossroads of Hunter Wilde” in première te brengen.

Het is weer zover lieve mensen! De zoon van Chuck Norris, Mike Norris, brengt dit jaar weer een geweldige film uit! Na de succesvolle film “Amerigeddon” van Mike Norris komt hij weer met een gloednieuwe film met allerlei nieuwe feiten uit de werkelijkheid, het is een vervolg op Amerigeddon.

Amerigeddon werd in Hollywood en bepaalde andere Staten niet in de bioscoop gebracht. Met name Hollywood was zeker niet blij met de film. Onder de presidentschap van Obama was er veel censuur op dit soort films. Nu onder de presidentschap van Trump lijkt het erop dat deze film dit keer wel meerdere bioscopen zal halen.

Wat wij kunnen verwachten in de film is dat Norris zich weer richt op de heersende Elite achter de schermen, ook wel genoemd de Illuminatie die door de duivel worden gedreven. Onthoudt goed dat deze film een Christelijke film is waarin ook weer word laten zien welke krachten er schuil gaan achter de schermen.

Het feit dat we in het einde der tijden leven is gewoon zo helder als glas. Vrijheden van mensen worden steeds meer afgenomen door de elite. Chaos neemt toe en sinds de presidentschap van Trump lijkt het erop dat de Elite achter de schermen zeer wanhopig zijn geworden.

Synopsis van de film:  Hunter Wilde is de leider van een groep christelijke overlevenden die zo normaal mogelijk proberen te leven twee jaar na een EMP-aanval en alle macht proberen weg te slaan.

In een wereld van chaos is het dagelijks leven steeds verraderlijker geworden. Maar dat is niets vergeleken met wanneer de poort van de hel wordt geopend en demonen opdracht krijgen om de overgebleven gelovigen op aarde te zoeken en te vernietigen.

Hun doelstellingen zijn vastgesteld op Hunter. Als ze hem kunnen breken zal de hele stad van het kruispunt volgen.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top