CensuurVrij.com
TechTwittermedewerkers volgen ons in alles wat wij doen.

Twittermedewerkers volgen ons in alles wat wij doen.

door

Project Veritas heeft undercover-beelden van Twitter Engineers en medewerkers vrijgegeven die toegeven dat Twitter-medewerkers al onze privé-berichten op hun servers bekijken en analyseren om een “virtueel profiel” van ons te kunnen maken die zij vervolgens weer aan adverteerders verkopen.

De beelden laten vier actuele Twitter-software-ingenieurs zien: Conrado Miranda, Clay Haynes, Pranay Singh en Mihai Alexandru Florea.

Haynes, die te zien was in deel één van de Twitter-ontmaskering, gaf tijdens een bijeenkomst op 6 januari 2018 toe dat Twitter honderden werknemers heeft ingehuurd met het uitdrukkelijke doel om naar “naakte foto’s” te kijken, waarin staat:

“Er zijn teams aan gewijd. Ik bedoel, we hebben het over drie of vier…. minstens, drie of vierhonderd mensen… Ja, ze worden betaald om naar naakte foto’s te kijken”.

Haynes vervolgt dat zelfs hij zelf “naakte foto’s” heeft gezien.

“Ik heb veel meer penissen gezien dan ik ooit in mijn leven wilde zien”.

“Het klinkt echt verschrikkelijk, maar ik ben in feite blij dat het alleen maar penissen zijn, het zijn gewoon ‘blowjob’ foto’ s, het zijn gewoon dat soort foto’s”.

Pranay Singh, een Direct Messaging Engineer voor Twitter, bevestigde de beweringen van Haynes tijdens een ontmoeting op, 5 januari 2018, met een journalist van Project Veritas:

“Alles wat je verstuurt is opgeslagen op mijn server…. Dus al jouw seksberichten en ook foto’s van jouw penis staan nu op mijn server…”.

“Al jouw buitenechtelijke vrouwen en, zoals alle meisjes waar je mee bezig bent geweest, zitten nu op mijn server… Ik ga het naar jouw vrouw sturen, en zij gaat het gebruiken in jullie echtscheiding “.

“Dus, wat er gebeurt, is als, je iets wilt schrijven of foto’s online plaatst, ze gaan nooit weg… Want zelfs nadat je ze hebt gestuurd, vinden medewerkers het leuk om ze te analyseren, om te zien waar je in geïnteresseerd bent, en om te zien waar je het over hebt. En vervolgens verkopen ze die gegevens.”

Volgens Twitter software expert Mihai Florea: “om de adverteerders het geld daadwerkelijk te laten betalen, moeten we bewijzen dat jij het was, en dat is de reden waarom je een e-mailadres gebruikt, of als een cookie of iets dat je kan volgen.” Florea gaat verder en zegt: “Je betaalt in principe met jouw gegevens voor het recht om gebruik te maken van onze website ”

Zelfs mensen zonder Twitter-accounts hebben hun gegevens in hun databanken opgeslagen, aldus Conrado Miranda: “Je lekt veel meer informatie uit dan je denkt. We hebben informatie van wat mensen liken. Ook als je voor het eerst op Twitter gaat, hebben we informatie over jou “.

Op de vraag hoe je mensen moet beschermen als die macht in verkeerde handen valt, antwoordde Miranda: “Dat kan niet… Er is geen manier daarvoor.”

Clay Haynes uitte ook zijn ongemak over het beleid van Twitter tijdens een bijeenkomst op 29 december 2017:

“Het is een griezelige Big Brother. Het is als een spel…. Ik wil niet zeggen dat ik er gek van wordt, maar het stoort me”.

Toen Haynes gevraagd werd of dit soort privé-informatie uit Twitter kon lekken, zei hij dit:

“Oh ja, en na dat punt is het als een soort genie uit de fles. Weet je? Natuurlijk kan ik ze ontslaan. Misschien kan ik ze in sommige gevallen zelfs aanklagen. Maar de genie’s zijn al uit de fles. Zoals, hoe worden de kosten daadwerkelijk verrekend…. je kunt de kosten of de schade daarvan niet berekenen…”.

“Twitter is actief bezig met het verzamelen van jouw persoonlijke gegevens en het volgen van elke beweging, om jouw virtuele dossier te kunnen verkopen aan de hoogste bieder”, zegt Project Veritas oprichter James O’ Keefe. Nog zorgwekkender is dat deze Twitter-medewerkers niet lijken te denken dat ze de ‘grootste Big Brother’ zijn die er is…. er komt nog meer – blijf op de hoogte.”

De heer O’ Keefe heeft zojuist een boek geschreven hierover, getiteld “AMERICAN PRAVDA: Mijn strijd voor de waarheid in het tijdperk van het valse nieuws”. Het boek verschijnt op 16 januari 2018 in St. Martin’s Press.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top