CensuurVrij.com
EuropaNieuwe eenheid GSG 9 in Berlijn tegen aanslagen met kernwapens en chemische stoffen.

Nieuwe eenheid GSG 9 in Berlijn tegen aanslagen met kernwapens en chemische stoffen.

door

Deze ontwikkelingen zouden grote delen van de bevolking ongetwijfeld ontwrichten. In Berlijn is het in feite een GSG 9-eenheid tegen terreuraanslagen van het CBRN. De afkorting staat voor aanvallen met chemische (C), biologische (B), biologische (B), radiografische (R) en nucleaire (N) stoffen.

Even verrassend is de achtergrond van deze ontwikkeling, niet de federale regering of het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar de Commissie van de Europese Unie was de drijvende kracht achter deze ontwikkeling. De federale regering gaf hiermee gehoor aan een verzoek van de Europese Commissie in 2017. Het EU-document heet “Actieplan voor een betere bescherming in openbare gelegenheden”.

In eerste instantie kondigt het document een herziening van de PNR-overeenkomst met Canada aan en verdere stappen om radicalisering op internet te bestrijden, alvorens over te gaan tot de grondige problemen. Allereerst zal 118,5 miljoen euro worden toegezegd aan de lidstaten om steden in het hele land te voorzien van antiterrorismebarrières. De politici van de EU proberen daarom de burgers te beschermen tegen de gevolgen van hun beleid, hoewel het bedrag voor heel Europa natuurlijk belachelijk klein is. Zelfs de redenen waarom deze soort uitbreiding in binnensteden noodzakelijk is geworden, zijn gevuld met politieke correctheid:

“Zoals de recente aanslagen in Barcelona, Londen, Manchester en Stockholm hebben aangetoond, worden steeds vaker publieke en druk bezochte pleinen het doelwit van terroristen. Daarom presenteert de Commissie vandaag een actieplan ter verdere ondersteuning van de inspanningen van de lidstaten om de kwetsbaarheid van openbare gelegenheden te beschermen en te verminderen,” aldus de krant. De islamitische achtergrond van deze terroristische golf, die al jaren door West-Europa loopt, wordt natuurlijk niet genoemd, evenmin als de open grenzen die massa immigratie en smokkel van islamisten en terroristen mogelijk hebben gemaakt. Ook hier natuurlijk geen woord over.

Wat verzwijgt de Europese Commissie en de federale regering voor het publiek?

Na verdere relativering komt het EU-document in de laatste derde fase tot de lastigste passages. De Commissie stelt vandaag ook een actieplan voor om de paraatheid, veerkracht en coördinatie op EU-niveau tegen aanvallen met chemische, biologische, radiologische en nucleaire stoffen (CBRN) te vergroten. De vandaag voorgestelde maatregelen omvatten de oprichting van een CBRN-veiligheidsnetwerk van de EU en een CBRN-kenniscentrum dat binnen het Europees Centrum voor terrorismebestrijding (ECTC) bij Europol zal worden opgericht.

De cruciale vraag wordt steeds belangrijker: Over welke informatie beschikken de Europese Commissie en de federale regering over de inspanningen van islamitische terroristen om nucleair en chemisch materiaal aan te schaffen met het oog op de bouw van een chemische bom?

Intern bij de autoriteiten, wordt het aangeduid als een USBV of USBV-A, een onconventioneel apparaat van ontsteking en brand, waarbij het achtervoegsel “A” staat voor atoom. Stoffen zoals americium, californium, cesium, kobalt, iridium of plutonium zijn denkbaar voor een USBV-A. De meeste van deze stoffen worden gebruikt in wetenschappelijke en medische toepassingen en komen relatief vaak voor.

De explosie van zo’n chemische bom zou rampzalig zijn, om nog maar te zwijgen over de besmetting van alle betrokkenen in een groter gebied, met acute gevolgen, zoals langdurige stralingsschade en een uitbraak van massapaniek. De economische gevolgen kunnen ook catastrofaal zijn. Stel je de explosie voor van een chemische bomexplosie bij Potsdamer Platz in Berlijn, de Champs-Élysées in Parijs of het financiële centrum van de City of London.

De oprichting van een antiterrorismebestrijdingsdienst van de CBNR in Duitsland wordt daarom dringend aanbevolen, maar waarom word er nu aan getwijfeld? Wat zijn de politieke bevindingen en waarom moet de Europese Commissie hierom vragen?

Terroristische aanslagen van de CBNR slechts een kwestie van tijd.

In mediaberichten wordt aangenomen dat het aantal mensen van GSG 9 ruim 400 personen bedraagt. Maar dit aantal is duidelijk te hoog, zoals een elitepoliticus me bevestigde, het huidige aantal is minder dan 200 mannen. Bovendien hebben de “negens”, net als het commando speciale strijdkrachten van de Bundeswehr (KSK), aanzienlijke problemen met de aanwerving van nieuw personeel. De geplande verhoging van GSG 9 met een derde, in combinatie met de vestiging van een extra locatie in Berlijn, zal dus waarschijnlijk jaren in beslag nemen, als deze al zal slagen.

De veiligheidssituatie in het land staat voor een grote beproeving. Volgens deskundigen is het niet langer een kwestie van “of”, maar “wanneer” een terreuraanslag van de CBNR zal plaatsvinden “.

Stefan Schubert, ex-politieofficier en best-selling auteur, staat in heel Duitsland bekend als expert op het gebied van interne veiligheid. Zijn boek over het onderwerp luidt: “Grenzeloze misdaad wat politiek en massamedia verzwijgen over de misdaden van migranten”.

BRON: Journalistenwatch.com

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top