CensuurVrij.com
BuitenlandMassamigratie nu enige Oorzaak van de bevolkingsgroei in Duitsland.

Massamigratie nu enige Oorzaak van de bevolkingsgroei in Duitsland.

door

Uit recent gepubliceerde statistieken blijkt dat de Duitse bevolking in 2016 als gevolg van massa migratie met 346.000 inwoners is gegroeid, in een jaar waarin het aantal geboorten in het land niet groter was dan het aantal sterfgevallen.

Uit de statistieken van het Duitse Bureau voor de Statistiek blijkt dat, ondanks het zeer lage geboortecijfer in Duitsland, de bevolking door massamigratie is blijven groeien. Terwijl de bevolking in 2016 met 346.000 groeide, ligt het aantal nog steeds ver onder de groei van 978.000 in 2015 tijdens het hoogtepunt van de migrantencrisis, meldt Die Welt.

Volgens het Bureau voor Statistiek migreerden in 2016 in totaal 498.000 vluchtelingen naar Duitsland, maar het Duitse geboortecijfer is zeer laag gebleven, met 118.000 meer mensen die in Duitsland zijn gestorven dan geboren zijn.

Ook het aantal buitenlanders als onderdeel van de totale Duitse bevolking is gestegen van 10,5 procent in 2015 naar 11,2 procent in 2016 en naar verwachting zal het aantal ook in de toekomst blijven toenemen.

Analisten hebben voorspeld dat Duitsland in 2017 opnieuw een bevolkingsgroei zal zien, aangezien massamigratie naar verwachting opnieuw de enige groeifactor zal zijn, aangezien de geboortecijfers achter op blijven vergeleken met het aantal sterfgevallen.

Er wordt aangenomen dat 450.000 asielzoekers in 2017 naar Duitsland zijn verhuisd en het aan sterfgevallen boven de geboortecijfers kan oplopen tot wel 190.000 personen.

In steden als Frankfurt heeft massamigratie de algemene demografie van de stad veranderd doordat autochtone Duitsers voor het eerst in minderheid zijn geworden.

De massale toestroom van buitenlanders heeft ook de Duitse staat onder druk gezet, met de kosten van miljarden euro’s voor asielzoekers en andere migranten.

Ondanks de eerdere voorspellingen van economen dat massale migratie zou leiden tot een economische groei voor Duitsland, hebben anderen voorspeld dat massale migratie de economische groei in het land op lange termijn zal schaden.

Massamigratie heeft ook geleid tot toenemende criminaliteit, waarbij de Duitse regering onlangs heeft toegegeven dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen de toename van gewelddadige criminaliteit en massamigratie.

BRON: Breitbart.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top