CensuurVrij.com
Europa“EU heeft sterkere grenzen nodig om einde te maken aan Migrantencrisis.”

“EU heeft sterkere grenzen nodig om einde te maken aan Migrantencrisis.”

door

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz zei tijdens een persconferentie, met de Duitse bondskanselier Angela Merkel, dat er sterkere grenzen voor de Europese Unie moet komen, om de huidige migrantencrisis te beëindigen.

“Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing voor de migrantenkwestie ligt in een goed beleid van de buitengrenzen en meer regionale steun”, vertelde Kurz aan Merkel.

“We hebben een Europese Unie nodig die zich meer richt op de grote problemen en zich terugtrekt als het gaat om kleine problemen waarover naties of Staten beter zelf kunnen beslissen.”

Het besluit van Merkel om de grenzen van Duitsland open te stellen voor miljoenen economische migranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika heeft een debat op gang gebracht over immigratie, nationale soevereiniteit, terrorisme en grensbeveiliging en heeft geresulteerd in een populistisch tegenreactie die Europa doorkruist.

De 31-jarige Kurz, lid van de conservatieve Oostenrijkse Volkspartij (OVP), is na zijn verkiezing tot bondskanselier van Oostenrijk de jongste nationale leider ter wereld.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top