CensuurVrij.com
AlgemeenHoe de leugen zich nestelt in gestalte van het licht.

Hoe de leugen zich nestelt in gestalte van het licht.

door

Soms is de leugen moeilijk te onderkennen, omdat deze vaak gescholen gaat met zoveel sluiers. De grootste en eerste aanleiding van een leugen is een argument.

De leugen bouwt zich voort op argumenten. Maar een argument is nog geen waarheid. Vele argumenten worden aangehaald in nieuws, politiek, maar ook in vele TV programma’s.

Wie de leugen niet onderkent is vatbaar om deze te aanvaarden als waarheid. Want immers, wat je door de jaren heen geleerd hebt is waarheid. Een vast fundament van een argument is gebouwd op redenen. Er kunnen tientallen redenen zijn dat een bepaalde argument waar kan zijn. Maar een reden is nog geen waarheid, maar een aanleiding.

De leugen verwikkeld zich in tientallen redenen om zo de oorsprong ervan te kunnen verduisteren. De leugen word ook gevoed door misleiding. Vergeet niet dat leugen en misleiding twee verschillende dingen zijn.

De leugen is gebouwd op argumenten, maar de misleiding is gebaseerd op geloof. In alles wat jij gelooft zorgt ervoor dat jij de misleiding aanvaard.

Wie misleid is weet dat zelf niet omdat diegene misleid is. Een misleiding bouwt op een vorige misleiding. Maar een misleiding nestelt zich ook weer in leugens. Het verschil tussen misleiding en leugen is dat de misleiding feiten gebruikt als aanleiding om jou in iets te laten geloven dat niet waar is.

Het begint bij een waarheid waarvan 1 procent leugen is. Indien jij je daarvoor al openstelt ben je ook al vatbaar voor een waarheid waarvan 2 procent leugen is. Op die manier kan de leugen zich gemakkelijk nestelen in jouw denken in gestalte van het licht.

Misleiding is gelijk als een bacterie. Indien je geen diep onderzoek doet zul je de misleiding nooit zien. Een mini leugen kan zelfs bestaan uit 0,5 procent. Als je dit soort leugens langzaam laat oplopen door ze te vermengen met een waarheid is het gemakkelijk om mensen te misleiden.

Vermeng leugen door het te gebruiken in je misleiding. En dat is ook wat onze elite doen.

De enige remedie tegen de leugen is onderzoek doen, want door zelf onderzoek te doen begin je de waarheid te ontdekken. De leugen komt je aanwaaien, maar de waarheid niet. Want er is geen instantie of instelling dat bereid is om jou de waarheid te laten aanwaaien.

“De misleiding is zo zoet als snoep, maar de nasmaak is bitter, maar het kwaad is dan al geschied, jouw denken is daarmee al vervuild waardoor jij al snel gaat twijfelen aan de waarheid. Want de misleiding zo zoet is hetgeen wat werkt in jouw vlees. Immers, wij hebben geleerd om te denken in ons gevoel, maar niet met ons verstand.”

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top