CensuurVrij.com
EuropaHongarije en Oostenrijk hebben bijna dezelfde visie.

Hongarije en Oostenrijk hebben bijna dezelfde visie.

door

Volgens het Hongaarse staatsblad maakte de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjarto, enkele zeer positieve opmerkingen over de nieuwe Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz.

Szijjarto zei dat hij in het verleden altijd kon vertrouwen op Kurz tijdens de debatten over migratie in de Raad van Buitenlandse Zaken. Voordat Kurz kanselier werd, was hij minister van Buitenlandse Zaken zoals Szijjarto.

Szijjarto voegde eraan toe dat de verkiezingsoverwinning van Kurz een positief teken is voor Hongarije. Hij zei dat het nieuwe migratiebeleid van Oostenrijk veel dichter bij het beleid van Hongarije ligt dan in het verleden het geval was. Oostenrijk kondigde eerder deze week aan dat het aan de grenzen veel strenger opgetreden zal worden en een speciale eenheid voor grensbescherming zal oprichten.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken noemde ook Italië en steunde het door Forza Italia geleide juridische verbond van Italië. De algemene verkiezingen in Italië vinden plaats op 4 maart dit jaar.

BRON: Voiceofeurope.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top