CensuurVrij.com
BuitenlandNieuw Duits zwembad heeft een apart gedeelte voor moslimvrouwen.

Nieuw Duits zwembad heeft een apart gedeelte voor moslimvrouwen.

door

Eerder al introduceerde de stad gender-gesegregeerde zwemuren, waarin alleen vrouwen werden toegelaten. Vooral moslimvrouwen kregen de kans, om zonder geobserveerd te worden door mannen, te kunnen zwemmen.

Maar nu is de stad een stap verder gegaan met een volledig gescheiden zwembad met een groot gordijn dat het uitzicht blokkeert. Sommige Duitse media zeggen dat de stad en haar zwembad nu “Sharia klaar” zijn.

Lokaal politicus Werner Hümmrich (FDP) zegt: “We willen een groep niet uitsluiten van het gebruik van het zwembad en daarom voldoen we aan bepaalde maatschappelijke eisen. Het zwembad zal speciaal ontworpen worden om het zwemmen op basis van geslacht mogelijk te maken. Volgens Hümmrich was dat een “politieke eis”.

Het hoofd van de lokale CDU fractie Wolfgang Maiwaldt zegt: “Ons nieuwe zwembad moet en zal een zwembad voor iedereen zijn”.

Nadat Angela Merkel minstens een miljoen migranten naar Duitsland had heen gehaald, ontstonden er ook verschillende nieuwe problemen in zwembaden. Naast moslimvrouwen die afzonderlijke zwemzones eisen, hebben mannelijke moslimmigranten ook een aantal Duitse meisjes seksueel aangevallen. Zelfs speciale folders werden uitgedeeld om hen uit te leggen hoe ze zich moeten gedragen.

BRON: Voice Of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top