CensuurVrij.com
CultuurDuitse kinderkanaal leert migranten hoe ze een BH kunnen openen.

Duitse kinderkanaal leert migranten hoe ze een BH kunnen openen.

door

Na het aanmoedigen van een kinderhuwelijk tussen een volwassen migrant en een naïeve Duitse tienermeisje, was het dit keer een uitzending over het openen van een bh. Een vreemd onderwerp voor een kinderkanaal dat een uitzending maakte voor kinderen tussen 3 en 13 jaar oud.

Maar het wordt nog merkwaardiger als de drie jongens die de bh op de tv openden migranten zijn. Dit zou iets te maken kunnen hebben met de “onderwijsmissie” van KIKA, maar na een aantal migranten die het slachtoffer zijn geworden van seksuele aanvallen en een afschuwelijke verkrachting, was het waarschijnlijk het beste om een dergelijk onderwerp over te slaan.

Een linkse regisseur van Terre des Femmes noemde het zelfs “racisme” omdat in de video vooral jongens met een migratieachtergrond opduiken. Dat zou kunnen suggereren dat “migrantenjongens speciale lessen in bh-openen nodig hebben”.

Zou dat het echte probleem zijn? Omdat iedereen na Keulen weet dat migranten geen moeite hebben om bh’s te openen. Hoe zit het met het niet uitzenden van dit soort gevoelige onderwerpen op een kinderkanaal met een doelgroep kinderen tussen 3 en 13 jaar oud?

Terwijl Duitsland zijn “culturele verrijkingsverhalen” graag censureren, stelt het jonge kinderen wel bloot aan dit soort verkeerde dingen, een duidelijke “tegenstrijdigheid in terminis”.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top