CensuurVrij.com
EuropaHet veiligste land voor vrouwen in continentaal Europa is Polen.

Het veiligste land voor vrouwen in continentaal Europa is Polen.

door

De studie, geciteerd in de Australische editie van Business Insider, laat interessante resultaten zien. Australië staat op de eerste plaats en het piepkleine Europese eilandstaat Malta op de tweede plaats, vóór IJsland. De rangschikking is gebaseerd op het percentage vrouwen dat in 2017 het slachtoffer was van een ernstig misdrijf.

Volgens het verslag is de veiligheid van vrouwen “een van de beste manieren om de groeipotentie op lange termijn van een land te meten, met een percentage van 92% tussen historische welvaartsgroei en de veiligheid van vrouwen”.

Polen staat op de zesde plaats, achter Nieuw-Zeeland (4) en Canada (5). Scandinavische landen als Noorwegen, Finland, Zweden en Denemarken zijn nergens in de buurt van de top tien te zien. Dat is opmerkelijk gezien hun feministische en progressieve beleid.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top