CensuurVrij.com
CultuurBijna 100 haatdelicten tegen christenen in Duitsland.

Bijna 100 haatdelicten tegen christenen in Duitsland.

door

Uit nieuwe statistieken van de Duitse federale politie blijkt dat er vorig jaar 97 antichristelijke haatmisdrijven plaatsvonden in een periode van elf maanden.

Een kwart van de gevallen betrof aanvallen op kerken en christelijke symbolen en 14 incidenten hadden te maken met gewelddadige incidenten tegen christenen zelf. Zo werd bijvoorbeeld een tot het christendom bekeerde vluchteling vermoord door een andere vluchteling.

De Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann van de CSU-partij, zei:

“Wie hier wil wonen, moet zich distantiëren van elke antichristelijke dispositie. Anders zijn ze gewoonweg niet welkom.”

Hoewel de cijfers alarmerend zijn, liggen ze ver onder de cijfers die in 2017 door Duitse media werden gepubliceerd. In november vorig jaar zeiden de Duitse media dat er in slechts één regio 200 kerken en christelijke symbolen beschadigd of vernietigd waren.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top