CensuurVrij.com
AlgemeenWaarom de Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in ZA.

Waarom de Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in ZA.

door

Hebt u zich wel eens afgevraagd waarom de mainstream Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in Zuid Afrika?

Onthoud goed dat de mainstream Media in Nederland in handen is van de elite! Bijna 90 procent van al het nieuws in Nederland is gecensureerd.

De reden dat de Nederlandse mainstream media geen nieuws uitzend over de “Boereplaasmoorde” heeft te maken met de tientallen projecten die afgelopen tientallen jaren zijn gestart in Zuid Afrika, waarvan Nederlandse goede doelen fondsen profiteren.

Stel, de mainstream media gaat ongecensureerde nieuws brengen over de “Plaasmoorde” in Zuid Afrika dan komen al die goede doelen projecten in gevaar en kan dit nog wel eens het einde betekenen voor al die goede doelen fondsen, denk daarbij aan Unicef.

Dus, om de propaganda over dat Zulu’s zo zielig zijn, in stand te laten houden, word er geen nieuws gebracht over de “Plaasmoorde” op het Blanke volk.

Indien de waarheid aan het licht komt over Zuid Afrika dan betekend dit het einde voor al die goede doelen fondsen en kan ook de Nederlandse en Europese belastingsysteem niet meer profiteren van dat extra geld.

Want indien je op de TV gewoon uitzend van wat er werkelijk aan de hand is in Zuid Afrika dan ontstaat er een domino effect waarin mensen, die nu nog geld geven aan die goede doelen fondsen, geen cent meer zullen geven en komen vervolgens in opstand.

Dit is eigenlijk één van de redenen waarom er geen nieuws uitgezonden word over de “Boereplaasmoorde”. Het schaad de goede doelen fondsen. En in die afgelopen jaren zijn die goede doelen fondsen grote vetpotten geworden waar de overheid in mee profiteert.

De waarheid in de Nederlandse media zal geen goed doen voor veel organisatie’s, waarvan velen denken dat het goede organisaties zijn.

Indien je de waarheid brengt, zoals die is, dan krijg je een opstand onder het volk. Nu slaapt een grote meerderheid van het volk waardoor de overheid rustig verder gaat met hun propaganda nieuwsberichten.

Zuid Afrikaanse Zulu’s hebben altijd de aandacht gehad in de Nederlandse media. Een aanleiding om goede doelen fondsen te spekken met allerlei donaties van onwetende burgers. Stel, jij bent iemand die altijd trouw gegeven heeft aan goede doelen en plots krijg je op de TV te zien dat alles heel anders in mekaar zit en dat jouw geld in feite weg gegooid geld is/was en niet daadwerkelijk gebruikt werd voor de echte problemen in Zuid Afrika, hoe zou jij dan reageren? Jij zet gelijk een blokkade op je bankrekening zodat die goede doelen fondsen geen geld meer van je rekening kunnen halen.

Dit is dus wat er gebeurd als de Nederlandse media ongecensureerde nieuws zouden brengen over Zuid Afrika. Geen Nederlander meer die geld zou geven aan die goede doelen fondsen, wat dus gelijk het einde betekend voor al die goede doelen fondsen.

Al die projecten die in de afgelopen tientallen jaren zijn gestart in Zuid Afrika zullen dan voor niets zijn geweest. Want de projecten die in Zuid Afrika, onder de Zulu’s, zijn gestart zorgen er gewoon voor dat de armoede kunstmatig in leven wordt gehouden. Want er is toch geen vooruitgang onder de Zulu’s en zo worden die goede doelen fondsen in leven gehouden.

Maar elk vorm van waarheid over de ware toestand in Zuid Afrika kan er voor zorgen dat al die goede doelen fondsen hun doodvonnis kunnen opschrijven. Als je via de massa media het volk met de werkelijke toestand over Zuid Afrika zou kunnen bereiken dan kunnen al die goede doelen fondsen wel worden opgedoekt.

2 reacties

  • Derick:

    If the media in your case and in our case do not report the genocide against white people we must use social media. Connect and add as many people as friends to share the facts. Katie Hopkins and Laurel Souhern were in South africa. Our media did not report one single word. We spread it on social media as far as we could. Join me as a friend and you will find lots of connections and friends. Thank You. Derickw Williams

    • Sjouke van der Naalt:

      add me on Facebook, my friend. Sjouke van der Naalt

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top