CensuurVrij.com
EconomieAfghaanse migranten ontvangen maandelijks 400 euro’s “gratis geld” in Griekenland.

Afghaanse migranten ontvangen maandelijks 400 euro’s “gratis geld” in Griekenland.

door

Een van onze verslaggevers deed onderzoek en sprak met een groep Afghanen die geld van een Griekse bank haalde. Volgens hen ontvangen ze allemaal 400 euro per maand, om zonder regeling te gebruiken.

Met ten minste 60.000 asielzoekers in Griekenland zitten hebben we een idee van wat er met het belastinggeld van de Europese Unie gebeurt.

Na enkele niet-gecontroleerde extrapolatie vermenigvuldigen we 60.000 personen met 400 euro en concluderen we dat de kosten van een migrant “gratis geld” 24 miljoen euro per maand en 288 miljoen euro per jaar bedragen. Dit bedrag omvat niet de kosten van huisvesting, gezondheidszorg en andere vormen van steun.

Eerder berekende het Independent Online Media Project dat er sinds 2015 689 miljoen euro aan middelen is toegewezen of uitgegeven in Griekenland. Dat is een zeer hoog bedrag dat volgens EU-Commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos in 2020 tot 1,3 miljard euro zou kunnen oplopen.

Nu er jaarlijks 288 miljoen euro wordt uitgegeven aan “gratis geld” voor migranten, weten we nu het antwoord op de vraag waarom de kosten van de steun aan migranten in Griekenland zo hoog zijn.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top