CensuurVrij.com
BuitenlandBerlijn Direct: De oude blanke vrouw en haar macht.

Berlijn Direct: De oude blanke vrouw en haar macht.

door

De oude blanke vrouw met haar haren op haar tanden wil niet gaan. Daarom heeft ze weer veel krijt gegeten en geeft ze weer een sprookjesverhaal met Berlijn Direct op ZDF. Angela Merkel sluit immers (momenteel) de mogelijkheid uit dat zij over 12 jaar nog steeds kanselier zal zijn.

Bizar dit interview, toch? Vlak voor Noord-Korea. Een oude blanke vrouw die uitleg geeft? Niets, echt niet. Het “interview” heeft niets te maken met de situatie in het land. Opmerkingen uit een parallel universum van macht, waar “mensen” schaakstukken zijn in een geglobaliseerd monopolie. Vrijlopende consumenten.

De illusoire wereld van media en politiek houden zich bezig met partijcongressen, de verdeling van afdelingen: Kracht is het belangrijkste. “De toekomst vormgeven”. We kregen al de salade. Maar het heden niet kunnen besturen.

Hebben ze de woorden islam, straatprotest, messen, EU, natie, vluchtelingenmigratie, oorlogsmissies, staat van het land, de Duitse krijgsmacht, KIKA, leeftijdstest, kandel… gehoord? Zo zou je kunnen doorgaan. Merkel lastigvallen met een concrete vraag lijkt nu niet journalistisch.

Zelfs over Trump werd niets gevraagd. En ook al leek Bettina Schausten iets meer te bijten dan ze gewend was. Ze stelde geen harde vragen. Het lijkt geënsceneerd. Vooral aan het eind toen ze zei van “Hartelijk dank voor het aanvaarden van onze uitnodiging” wilde de geruchten over Merkel’s eigen uitnodiging ontkrachten. Daar heeft ze geen talent voor. Precies op deze plek trad ze op als Merkels marionet. Kijk, ik praat hier binnen en het komt er uit.

Je deed het goed, meisje.

Noord-Korea.

Alleen meer kleurrijk.

BRON: Journalistenwatch.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top