CensuurVrij.com
EuropaNigel Farage roept op tot onderzoek naar Soros inmenging.

Nigel Farage roept op tot onderzoek naar Soros inmenging.

door

Een onderzoek naar de politieke invloed van het miljardair magistraat is dringend nodig om te zien hoeveel Open Society, de stichting van Soros, “geprobeerd heeft het politieke klimaat te veranderen” in de hele westerse wereld.

Nigel Farage’s commentaren kwamen nadat het onthuld was dat de 87 jarige politieke meddler grote sommen geld had geschonken aan de anti-Brexit campagnegroep Best for Britain.

Farage zei: “Het argument dat ik maak is dat alle Russische samenzweringen ondanks onderzoeken, vragen in het parlement tot nu toe zijn doorgedrongen.”

“Ik zeg als er een onderzoek nodig is, was het de omvang waarin de Open Society van George Soros heeft geprobeerd het politieke klimaat te veranderen, niet alleen in Groot-Brittannië, maar in de hele westerse wereld.”

“Dat is het onderzoek die we nodig hebben”.

Soros had 18 miljard dollar overgeheveld naar zijn groep Open Society Foundations, die in 2016 42 vergaderingen met de Europese Commissie hield.

Afgelopen jaar publiceerde zij een lijst met zo’ n 226 Europarlementariërs die zij als “betrouwbare bondgenoten” beschouwt, waaronder de voormalige voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz, die nu in de rij staat om vice-president van Angela Merkel, Brexit-onderhandelaar Guy Verhofstadt, en een aantal invloedrijke machtsmakelaars te worden.

Farage vertelde zijn LBC-publiek dat de invloedrijke leden op de Soros-lijst zijn verzoeken om meer informatie over hun financiering negeren.

“Sinds die tweelingschokken van Brexit en Trump in 2016, is een van de belangrijkste verhalen uit de gevestigde orde,’ Deze dingen zijn gebeurd vanwege externe inmenging’,” vertelde hij de luisteraars op de LBC radioshow.

“Ja, we zijn terug naar onze oude vrienden,” ‘De Russen! Ben Bradshaw, parlementslid van Labour, stond op in het Lagerhuis en zei dat Russisch geld in de campagne van de Brexit werd gestoken.

“In Amerika hebben we niveaus van totale hysterie bereikt – zodanig zelfs dat ik blijkbaar als een Russische agent optrad,” aldus Farage.

Russische beïnvloeding is een favoriet gesprekspunt geweest in de reguliere media, maar Farage verwierp dit begrip bovengemiddeld. Ik denk dat de Russische inmenging eigenlijk bijna niet noemenswaardig is. Het wordt als excuus meegesleept.

“Maar ik heb al enige tijd het gevoel – ik heb de afgelopen zes, zeven jaar het gevoel – dat er één grote mondiale invloed was…. Ik heb het hier over een enorme poging van een zeer rijke man om de politiek in het hele westen van de wereld te veranderen, en ik heb daar in het Europees Parlement al in november vorig jaar over gesproken.”

Farage concludeerde: “Er is een man die George Soros heet, wiens organisatie, Open Society, niet miljoenen, of tientallen miljoenen, of honderden miljoenen, heeft, maar miljarden – tot nu toe meer dan 20 miljard – gebruikt, uitgeeft, en campagne voert voor organisaties zoals de Europese Unie; maar ook campagne voert voor massale migratie”.

De socioloog Frank Furedi vertelde Breitbart ook dat Open Society activisten, die voor Soros werkten, opschepten over het omvallen van regeringen, tijdens een privé lunch.

Furedi, voormalig hoogleraar sociologie aan de Universiteit van Kent in Canterbury, vertelde de krant Telegraph hoe Soros’ pogingen deed om de Britse regering ten val te brengen en een nieuw EU-referendum op gang te zetten om de Brexit te stoppen.

“Soros gelooft dat als de mensen verkeerd zouden stemmen, hij het recht heeft om beslissingen van hen te dwarsbomen”, aldus Furedi.

“Soros gelooft niet in de legitimiteit van grenzen noch in het gezag van nationale kiezers. Bijgevolg voelt hij zich gerechtigd om de politieke lotsbestemming van samenlevingen overal ter wereld te beïnvloeden en zo mogelijk te sturen.”

Furedi kwam in 2013 de “Soros operatie” tegen op een Open Society Youth Exchange evenement, waar activisten van over de hele wereld dachten dat ze als God met het leven van anderen konden spelen.

De meeste aanwezigen waren slimme, idealistische jongeren die zich inzetten om de wereld beter te maken. Mijn enige zorg over de bijeenkomst was dat het zijn deelnemers beschouwde als een groep democratische missionarissen, die terug naar huis zouden gaan om het goede woord te verspreiden.

Nederlandse, Amerikaanse, Britse, Oekraïense en Hongaarse vertegenwoordigers van Soros ngo’s stonden op hun prestaties, zoals het spelen van “een belangrijke rol in de Arabische Lente in Egypte, de staatsgreep in Oekraïne en hun invloed bij het voorbereiden van de omverwerping van Muammar Gadaffie in Libië.

“Ik zat rustig en voelde me ongemakkelijk met een groep mensen die zo nonchalant veronderstelde dat ze het recht hadden om als God over de hele wereld te spelen,” zei hij.

Buitenlandse interventie verstoorde het Noord-Afrikaanse land zodanig dat het een mislukte staat werd, waar jihadisten in het algemeen aanwezig zijn, zwarte Afrikanen openlijk worden verkocht op slavenmarkten, en criminele mensensmokkelaars een knappe winstgevende veerboot met illegale migranten naar Europa brengen met de hulp van NGO’s die verbonden zijn aan Soros.

Free West Media

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top