CensuurVrij.com
BuitenlandItaliaanse criminoloog zegt meedogenloze Nigeriaanse maffia ‘koloniseren Italië’

Italiaanse criminoloog zegt meedogenloze Nigeriaanse maffia ‘koloniseren Italië’

door

“De Nigeriaanse maffia, de meest meedogenloze maffia ter wereld, doodde Pamela[Mastropietro]. De sekten koloniseren Italië en stelen bedrijven van de traditionele maffiafamilies,” zei Alessandro Meluzzi, een prominent criminoloog, chirurg en psychiater tijdens een televisie-interview deze week.

“Wat we gezien hebben in de zaak van Pamela zijn dezelfde methodes die de Nigeriaanse maffia systematisch gebruikt in Nigeria en elders,” zei Meluzzi. “Het is een routine om slachtoffers in stukken te snijden en in sommige gevallen delen van hun lichaam op te eten “.

Het verminkte lichaam van de 18-jarige Pamela Mastropietro werd eerder deze maand in twee koffers gevonden, maar haar nek, hart en geslachtsorganen ontbraken. Het lichaam was ontbeend en gewassen in bleekmiddel.

Drie Nigeriaanse immigranten zijn gearresteerd in verband met de moord die plaatsvond in de centrale Italiaanse stad Macerata. Kort na de moord arresteerde de Italiaanse politie Innocent Oseghale, een 29-jarige Nigeriaanse man, en ontdekte daarna bloed besmeurde kleren, grote keukenmessen, een kliever en andere voorwerpen van de vermoorde vrouw in het appartement van de man. Later werden ook nog twee andere vermoedelijke medeplichtigen gearresteerd.

Meluzzi zei dat hij niet verrast was dat het hart van de jonge vrouw ontbrak.

“Kindsoldaten in Sierra Leone aten menselijke harten als een ritueel van een doortocht om moed te kunnen krijgen”, aldus Meluzzi. In de Nigeriaanse maffia is het rituele kannibalisme geen uitzondering, maar een norm. Dit zijn normale dingen voor hen, maar hier heeft niemand het erover, bang om als een racist te worden uitgemaakt. We moeten aan deze dingen wennen: dit is slechts het topje van een ijsberg die alleen maar groter word.”

Het hart wordt beschouwd als “het meest belangrijke deel, waarvan animisten geloven dat het moed geeft en een langer leven, en wordt beschouwd als een soort van tonic”, zei hij.

Zoals Breitbart News heeft gemeld, komen er een verbazingwekkende percentage aan vrouwelijke Nigeriaanse migranten in Italië terecht als prostituee, al dan niet onder dwang, en worden het virtuele slaven van de Nigeriaanse maffia.

Momenteel komen ongeveer 80 procent van de Nigeriaanse meisjes en vrouwen die naar Italië migreren, terecht in de prostitutie, een vorm van seksuele slavernij waar meisjes en vrouwen geen beroep op kunnen doen. Ongeveer de helft van de prostituees in Italië zijn Nigerianen.

De Nigeriaanse smokkelaars hebben de migrantencrisis in Europa uitgebuit om meisjes over de Middellandse Zee naar Italië te laten emigreren om in de prostitutie terecht te kunnen komen. Vanaf 2014-2016 zijn er meer dan 12.000 Nigeriaanse meisjes en jonge vrouwen in Italië aangekomen, waarvan er ongeveer 9.400 als sekswerker zijn opgesloten.

Een groot deel van de jonge Nigeriaanse vrouwen worden gerekruteerd in Benin City, Nigeriaanse “hoofdstad van illegale migratie”, waar lokale maffia’s de mensenhandel coördineren.

BRON Breitbart.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top