CensuurVrij.com
BuitenlandPOLITIE: Geen verband gevonden tussen schutter en Nationalistische Groep.

POLITIE: Geen verband gevonden tussen schutter en Nationalistische Groep.

door

De bewering, die voor het eerst werd gemeld door de linkse-legende, Anti-Defamation League (ADL), ontstak een vuurstorm toen de Associated Press met het verhaal rond liep en binnen enkele minuten meldde bijna alle mediagroepen dat Cruz verbonden was met de alt-rechtse en blanke racisten.

Echter, kort nadat de media met het verhaal kwam, twijfelde de lokale politiekorps aan de juistheid van de bewering. Het rapport van de Democratische Tallahassee luidde als volgt:

De bronnen van Leon County vertelden de “Tallahassee Democrat” dat zij geen informatie konden vinden die Cruz, 19, aan de Republiek Florida Militia verbond, zoals beweerd werd door de zelfverklaarde leider, Jordan Jereb, van de groep Jordanië.

Uren na de persberichten over de landelijke berichtgevingen over de vermeende banden van Cruz, vertelde Leon County Sheriff’s Office Lt. Grady Jordan aan de “Tallahassee Democrat” dat het onderzoek geen verband kon leggen.

“We doen nog steeds wat onderzoek maar we hebben geen bekende banden tussen de ROF, Jordan Jereb of de Broward schieter, gevonden” aldus Jordanië.

De Tallahassee-Democrat voegde eraan toe dat Jordan Jereb, de leider van de Republic of Florida Militia, “geen antwoord gaf op herhaalde telefoongesprekken nadat autoriteiten zeiden dat ze weinig bewijs vonden dat Cruz verbonden was met de organisatie die een karige aanhang heeft van ongeveer een handjevol leden.”

BRON: Dailywire.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top