CensuurVrij.com
WetenschapVergeetachtigheid een teken van superieure intelligentie.

Vergeetachtigheid een teken van superieure intelligentie.

door

Iedereen vergeet minstens eens in de zoveel tijd iets. Misschien is het een paraplu in een cafetaria, of misschien is het het telefoonnummer dat je bent vergeten op te schrijven, we hebben er allemaal wel eens last van gehad.

De wetenschap heeft een verbazingwekkende ontdekking gedaan over vergeetachtige mensen die de manier, waarop jij denkt over jouw eigen geheugen, zal veranderen. Het blijkt dat vergeetachtig zijn misschien helemaal geen slechte zaak is…..

Als je het jezelf telkens moeilijk maakt over over hoe vergeetachtig je bent, stop dan meteen. Nieuw onderzoek geeft aan dat vergeetachtig zijn niet betekent dat je je geheugen verliest, het kan zelfs betekenen dat je uitzonderlijk intelligent bent.

Mensen met de beste herinneringen op lange termijn vergeten meestal details zodra ze niet meer van belang zijn. Dus als je de weg naar dat nieuwe restaurant vergeten bent, is het waarschijnlijk omdat je meer belangrijke dingen in je hoofd hebt…. letterlijk!

Als jij je alles herinnert, heb je moeite om tijd te nemen om je ergens op te concentreren en beslissingen te nemen omdat je zoveel hebt dat je moet onthouden. Een super intelligent persoon laat de data los die de hersenen gewoonweg niet meer nodig is, waardoor het voor voor diegene gemakkelijker is om na te denken en beslissingen te nemen.

BRON: Likeswifty.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top