CensuurVrij.com
Europa“Zij zijn allen ISIS, geen vluchtelingen. Dit is een invasie”.

“Zij zijn allen ISIS, geen vluchtelingen. Dit is een invasie”.

door

Radicale moslimterroristen over de hele wereld plegen terreuraanslagen “in de naam van Allah”.

Zij rechtvaardigen hun geweld door verzen van de Koran te citeren. Liberalen en linkse liberalen in het Westen gebruiken de verzonnen term “islamofobie” om iedereen die kritiek heeft op de islam als een “racist” neer te zetten.

Ze negeren het feit dat de islam een ideologie is die niets met ras te maken heeft. In het Westen wordt geprobeerd een sharia-wet inzake godslastering op te leggen om kritiek op de islam te criminaliseren.

De Duitse regering verwacht eind 2020 ongeveer 93,6 miljard euro uit te geven aan kosten in verband met de vluchtelingencrisis.

Het zijn de gevolgen voor huisvesting, gezondheidszorg, de stijgende kosten van welzijn, scholen die onder afschuwelijke lasten worden gebracht, proberen om een toestroom van kinderen te onderwijzen die de taal nog niet spreken, die de klaslokalen vullen en het wedijveren van reeds schaarse banen met werknemers die bereid zijn om minder geld te verdienen voor dezelfde baan – dit zijn de dag tot dag groeiende effecten van massale immigratie. Het populisme is alleen ontstaan omdat de elites van Europa hun plicht hebben veronachtzaamd tegenover de mensen die hen aan de macht hebben gebracht.

In plaats van de mensen te dienen, hebben ze ten onrechte de macht over hen aangenomen en de mensen zullen er simpelweg niet voor opkomen.

De enige oplossing voor de immigratiecrisis is het sluiten van de grenzen en het uitzetten van illegale immigranten terug naar hun land van herkomst.

De meeste immigranten die in Duitsland zijn aangekomen zijn geen Syrische vluchtelingen. Het zijn moslimmigranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten die de toestroom van immigranten uit Syrië hebben uitgebuit om Europa binnen te dringen als “vluchtelingen”.

Het multiculturalisme heeft in Europa gefaald.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van de illegale massa-immigratie in Europa die leidt tot het veranderende gezicht van Europa. Er zijn westerse landen die niet eens erkennen dat er een gebrek is aan integratie binnen de immigrantengemeenschappen. De westerse wereld moet de grenzen sluiten voordat het te laat is.

Free Speech Time

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top