CensuurVrij.com
EconomiePoll: 63% van de Britse ondernemers steunen Brexit.

Poll: 63% van de Britse ondernemers steunen Brexit.

door

Je zou kunnen worden vergeven dat je zou denken dat ondernemers tegen de Brexit zijn, en dat ze vrezen dat het de economie van het Verenigd Koninkrijk zal doen ineenstorten… maar het bleek dat dit nog maar meer ‘Project Fear’ leugens waren.

Volgens City AM zei 63% van de ondernemers op directieniveau dat ze de Brexit op persoonlijk niveau bevoordelen. 53% zei dat als het UK de EU zou verlaten het beste zou zijn voor de EU-economie in het algemeen en 53% zei dat dit het beste zou zijn voor de belangen van hun bedrijf.

En het zijn niet alleen Britten die optimistisch zijn – de meerderheid van de ondernemers in Duitsland dacht dat de Brexit een goede zaak zal zijn voor de economie voor de EU als geheel en in Frankrijk ondersteunden ondernemers de Brexit met 71% tot 29%.

Dit werd bekend gemaakt na een enquête van 2.500 bestuursleden op topniveau, en laat zien hoe groepen als de CBI, die de Brexit ten gronde hebben gericht en samenspannen met het Remain kamp vanwege hun gevestigde, eurofiele belangen, niet namens de meerderheid van de ondernemers in Groot-Brittannië spreken.

Sterker nog, het hoofd van het CBI, zich uitsprekende voor bedrijven in het hele land, drong er bij Theresa May op aan om in de douane-unie te blijven – nou, die opmerkingen zijn niet erg verouderd! Sterker nog, ze zien er een beetje dom uit gezien de peilingen.

Brexit is een uitgelezen kans die Groot-Brittannië in staat zal stellen om de Brusselse ketenen te verwijderen en de kansen op wereldschaal optimaal te benutten.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top