CensuurVrij.com
GezondheidDeze Groente zal alles in jouw lichaam herstellen!

Deze Groente zal alles in jouw lichaam herstellen!

door

De anthocyanen geeft de rode kleur en hebben sterke anti-kanker eigenschappen.

Bovendien bevatten bieten betaïne, een natuurlijk ontstekingsremmend middel dat de gezondheid van het hart ondersteunt, maar ook belangrijke vitaminen en mineralen zoals de vitaminen B1, B2, B12 en C, koper, magnesium, kalium, ijzer, fosfor en jodium.

Bieten stimuleren de bloeddoorstroming, regelen het cholesterolgehalte en ondersteunen een gezonde leverfunctie.

Bieten bestrijden bloedarmoede en desinfecteren het lichaam. Ze vertragen ook de veroudering en beschermen de bloedvaten. Ze zijn hoog in antioxidanten, cellulose en pectine, een speciaal type vezel dat de spijsvertering stimuleert. Deze gezonde groente beschermt tegen leveraandoeningen door bepaalde vetten.

Bieten verhogen ook het uithoudingsvermogen en prestaties tijdens een training, dus ze zijn uiterst nuttig voor sporters.

Bieten kunnen rauw gegeten worden, geperst maar ook gekookt en gebakken worden. Je moet de bladeren niet weggooien, want je de bladeren koken omdat ze rijk zijn aan kalium (644 mg. per kopje).

Studies hebben aangetoond dat het innemen van kaliumrijke voedingsmiddelen en de eliminatie van natrium het risico op hartziekten en beroerte met 21% kan verminderen.

Als je van dit artikel genoten hebt of iets nieuws hebt geleerd, vergeet dan niet om het met anderen te delen zodat zij ook de kans krijgen om van deze gratis informatie te genieten. Dit artikel is open source en vrij om te herbloggen of te gebruiken als je een directe link terug geeft naar de originele artikel URL.

BRON: Just Herbal Medicine

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top