CensuurVrij.com
BinnenlandWaarom linkse partijen, ongeacht hun leugens, aan de macht blijven.

Waarom linkse partijen, ongeacht hun leugens, aan de macht blijven.

door

Zijn we de verkiezingen van vorig jaar al vergeten toen er gerotzooid werd met stembiljetten? Den Haag wilde niet erkennen dat het ging om fraude. Maar verschillende bronnen lieten duidelijk weten dat er toen stembiljetten zijn verdwenen, die voor de PVV waren bestemd.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat de verkiezingen in 2017 niet eerlijk zijn verlopen. Maar het is niet iets nieuws, dit word al jaren gedaan, onder het mom van “De meerderheid heeft gestemd”. Maar heeft de meerderheid daadwerkelijk gestemd op de VVD? We weten onderhand ook dat Maurice de Hond niet te vertrouwen is en dat hij betaald word om de verkiezingen opzettelijk te manipuleren.

Want als de verkiezingen op eerlijke wijze waren verlopen had de PVV met gemak gewonnen. Maar dit werd tegengehouden. Toen de vroege CDA-leider, Balkenende, werd verkozen was dit ook allemaal al voorbestemd dat hij de Minister President zou worden. Maar om de bevolking het idee te geven dat zij ook iets hebben in te brengen mogen mensen hun stem uit brengen.

Maar er word niets gedaan met de stemmen. Maar dankzij de mainstream media kun je de mensen laten geloven dat een meerderheid op de VVD hebben gestemd. Dankzij de mainstream media kun je mensen laten geloven dat een meerderheid liefhebber is van de VVD, terwijl in feite het tegenovergesteld waar is.

Na de uitslagen van de verkiezingen van vorig jaar was er veel ongeloof. En een ruime meerderheid geloofde dat er gerotzooid was met de stembiljetten. Maar in Den Haag trok men er niets van aan en deed het af als onzin of nep nieuws. Vorig jaar heb ik zelf met diverse mensen gepraat die werkten bij de stemhokjes, en inderdaad er is gerotzooid met de stembiljetten. Om de privacy van deze mensen te garanderen noem ik geen namen.

Veel stembiljetten werden paar dagen na de verkiezingen zelfs teruggevonden. Stembiljetten, waarop mensen hadden gestemd op de PVV, werden gewoon weg niet opgestuurd. Den Haag liet weten dat er geen sprake was van Fraude. Maar een overgrote deel van Nederland lieten hun ongenoegen wel horen. En wat ook zo raar was is dat de mainstream media beweerde dat de meerderheid op de VVD hadden gestemd, maar de dagen daarna werden verschillende mensen in Nederland ondervraagt wat zij vonden van de VVD, en wat bleek? Niemand was een voorstander van de VVD en de meerderheid kon zelfs niet geloven dat de VVD weer de verkiezingen had gewonnen.

Nu is het de vraag of hier een politieke agenda achter zit. Wij weten inmiddels dat Mark Rutte, samen met Pechtold, ook altijd aanwezig is tijdens de Bilderberg conferenties. En als je dat weet dan begrijp je ook waarom de VVD elke verkiezing weer wint. Want het zijn degenen die hem aan de macht hebben geholpen, de knechten van de Bilderberg.

We moeten onszelf de vraag stellen of alle verkiezingen in de loop der jaren wel eerlijk zijn verlopen. Want van Balkenende was ook bekend dat hij geregeld aanwezig was bij de Bilderberg conferenties. Als je dus goed oplet zijn het telkens weer dezelfde mensen en partijen, die ook altijd aanwezig zijn op de jaarlijkse Bilderberg conferenties, die de verkiezingen winnen.

Het is dus niet zo verwonderlijk dat partijen, zoals de VVD, elke keer weer de verkiezingen winnen. Ongeacht de leugens die zij uitkramen, mogen ze toch blijven regeren. Ik sprak een tijdje terug nog met een VVD’er en die zei zelfs “dat iedereen wel eens liegt en dat het er nou eenmaal bij hoort in de politiek”. Zonder te blozen zei hij dat. Ik zei “In de politiek gaat het er toch om dat zij de burger moeten dienen?” waarop hij zei “Nee, soms moet een partij wel liegen als het gaat om het beschermen van bepaalde partijleden”. Ik schrok daar enorm van dat een VVD’er gewoon open en bloot, zonder te kleuren of te blozen, tegen mij zegt dat het normaal is om te liegen.

Dit laat zien dat de VVD geen geweten heeft en dus gewoon de lak heeft aan het volk. Niet het volk heeft de VVD herkozen, maar de elite achter de schermen hebben dat gedaan. Het was allang bekend, ver voor de verkiezingen dat Rutte weer zou gaan regeren.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top