CensuurVrij.com
CultuurZweedse kerk verwijdert alle kruisjes om moslims welkom te laten voelen.

Zweedse kerk verwijdert alle kruisjes om moslims welkom te laten voelen.

door

Het multiculturalisme heeft in Europa gefaald.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van de illegale massa-immigratie in Europa die leidt tot het veranderende gezicht van Europa.

Daarom zou de sharia in het Westen verboden moeten worden.

Op grond van de shariawet wordt een vrouw als de helft van een man beschouwd, wanneer een vrouw een getuigenis aflegt voor een shariarechtbank in landen als Saoedi-Arabië of Iran, moet ze ten minste 4 mannen meenemen die haar getuigenis steunen.

In de meeste gevallen van verkrachting kan een vrouw dus niet bewijzen dat ze verkracht is en kan de rechtbank haar ter dood veroordelen wegens overspel, dat is wat er gebeurd is met Suraya Menuchari, die in Iran gestenigd is tot de dood wegens valse beschuldigingen van overspel.

Volgens de wetten van Shari in de Arabische wereld onderging bijna 90% van de vrouwen genitale verminking.

De praktijk van VGVG is in de meeste westerse landen verboden, maar sommige moslimimmigranten negeren de wet en beoefenen VGV zelfs in het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Volgens de sharia kunnen meisjes op 6 jarige leeftijd trouwen, net als de profeet Mohammed uit de Koran toen hij met Aisha trouwde.

In moslimlanden zoals Jemen en Iran worden meisjes als “volwassen” beschouwd en worden ze door hun familie verkocht in gedwongen huwelijken met volwassen mannen.

Er zijn zelfs enkele gevallen van kinderhuwelijken in Australië en Groot-Brittannië, toen immigranten deze traditie in het Westen brachten.

Volgens de sharia-wetten is een eerwraak de moord op een gezinslid, omdat de daders ervan overtuigd zijn dat het slachtoffer schaamte of oneer heeft gebracht aan de familie.

Shari’s eremoord is heel gebruikelijk in de moslimwereld, maar het gebeurt ook in het Westen, in landen als Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en zelfs Nederland. Volgens de Britse media zijn er elk jaar twaalf eremoorden in het Verenigd Koninkrijk.

Mensenrechtenorganisaties in de westerse wereld sluiten de ogen voor de brute schending van de mensenrechten in de moslimwereld onder de sharia-wetgeving.
De sharia-wetgeving moet in de westerse wereld verboden worden.

Deel dit bericht als je denkt dat de sharia-wetgeving verboden moet worden in het Westen.

Liberalen en linkse liberalen in het Westen gebruiken de verzonnen term “islamofobie” om iedereen die kritiek heeft op de islam als een “racist” neer te zetten.

Ze negeren het feit dat de islam een ideologie is die niets met ras te maken heeft.

Er is een poging in het Westen om een sharia-blasfemiewet op te leggen om kritiek op de islam te criminaliseren.

Het begon toen Saoedi-Arabië en moslimlanden probeerden een VN-resolutie aan te nemen om westerse staten te dwingen kritiek op de islam te criminaliseren.

Zelfs het Canadese parlement heeft in Canada “Motion M-103” aangenomen om de zogenaamde “islamofobie (angst voor de islam)” te veroordelen ter voorbereiding op een wet inzake godslastering in Canada.

Volgens de sharia blasfemiewet moet iedereen die kritiek heeft op de islam of de profeet Mohammed gedood worden.

In Saoedi-Arabië en Iran worden moslims op grond van de sharia godslastering geëxecuteerd als zij beschuldigd worden van godslastering.

In Pakistan is de situatie nog erger, radicale moslims gebruiken de blasfemiewet om de christelijke minderheid te vervolgen.

Is dit de wet die de liberalen in het Westen willen aannemen?

Als jij denkt dat sharia blasfemiewet geen plaats heeft in het Westen, deel dit bericht!

BRON: Free Speech Time

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top