CensuurVrij.com
CultuurRacisme en de Islam: “Wat is racisme?”

Racisme en de Islam: “Wat is racisme?”

door

Overal waar je komt zie je wel posters hangen waarop staat “Meld discriminatie en racisme”. Maar is de betekenis van racisme wel daadwerkelijk datgene van wat ons altijd is geleerd?

Als je rechtse gedachten hebt, dan word je als extreemrechts bestempeld. Als je tegen de islam bent word je als racist uitgemaakt of als islamofobie. Islamofobie is ook maar een verzonnen woord dat voorheen nooit bestond.

Maar wat doet de mainstream media? Ze hebben racisme gecombineerd met islamofobie. Ze hebben racisme verbonden aan een bepaalde huidskleur. Ze hebben ervan gemaakt dat het te maken heeft met rassenonderscheid. Maar onderscheid maken tussen een bepaalde ras is nog geen discriminatie of racisme. Want wie zegt dat wanneer je onderscheid maakt tussen bepaalde bevolkingsgroepen dat je een hekel hebt aan die bevolkingsgroep? Dat is wat de mainstream media ervan wil maken.

Racisme is het pas wanneer je een bepaalde bevolkingsgroep hoger acht dan andere bevolkingsgroepen. Dat is wat de ware betekenis is van racisme. Maar onderscheid maken tussen bevolkingsgroepen, zeggen dat de ene zwart/donker van huidskleur is en dan ander blank, heeft nog niks te maken met haat of racisme.

Er is nou eenmaal verscheidenheid aan verschillende bevolkingsgroepen, er is nou eenmaal verscheidenheid aan rassen. Nou en? Wees blij dat er verscheidenheid is aan bevolkingsgroepen, anders was immers de wereld eentonig geweest. Elk soort volk hebben zo hun eigen cultuur, elk soort volk hebben zo hun eigen huidskleur. Elk soort volk hebben zo hun eigen afkomst. Wat is daar mis mee? Mensen gaan op vakantie, vaak omdat ze graag even iets anders willen waarbij ze in aanraking willen komen met andere culturen. Als er geen verscheidenheid aan culturen waren hadden wij ook geen Chinese en Surinaamse restaurants gehad in Nederland. Als wij daadwerkelijk racistisch zouden zijn, omdat we onderscheid maken tussen bepaalde bevolkingsgroepen, waarom hebben wij dan al tientallen jaren buitenlandse restaurants in Nederland?

Ik ken bepaalde Chinezen die zeggen dat zij het prettig vinden om in Nederland te zijn en houden van het Nederlandse cultuur. Surinamers zweren bij het Nederlandse cultuur en doen, net als de Nederlanders zelf, aan alle Hollandse feesten en tradities. Deze bevolkingsgroepen, anders van huidskleur, doen mee aan het Nederlandse cultuur en onderhouden zelfs de normen en waarden ervan. Heb je de PVV of andere rechtse partijen ooit horen klagen over Surinamers en chinezen? Nee toch? Maar hij hamert wel op de islam. Hij hamert op de ideologie van de islam dat niet alleen gevaarlijk is voor het Hollandse volk, maar ook voor al die Surinamers en Chinezen die in ons land verblijven.

De mainstream media blijft iedereen maar wijsmaken dat Wilders en Baudet racisten zijn. Maar daar klopt duidelijk niets van! De PVV en het FVD waarschuwen ons voor de ideologie van de islam. En vergeet ook niet dat de islam de gehele wereld wil domineren waarbij ook andere bevolkingsgroepen, denk daarbij aan de Aziaten of Mongoolse bevolking, zich moeten onderwerpen aan de islam. Dit betekend dat de islam ook af wil van al die andere culturen in deze wereld. De islam is er niet op uit om met andere culturen en godsdiensten samen te trekken. Ze willen juist de macht krijgen over de gehele wereld.

Maar wij worden racisten genoemd omdat wij tegen de ideologie zijn van de islam. Maar nogmaals; racisme betekend wanneer je een bepaalde bevolkingsgroep boven alle andere bevolkingsgroepen gaat stellen. En dat is wat de islam juist wel doet! Zij stellen hun cultuur en godsdienst boven alle andere culturen en godsdiensten.

Nederland is een tolerant land, maar onze tolerantie was nooit bedoeld om onze normen en waarden af te schaffen. Onze tolerante samenleving was nooit bedoeld om een bepaalde gewelddadige ideologie toe te staan in ons land. Het was nooit bedoeld om onze cultuur en tradities maar af te laten schaffen om het voor een bepaalde bevolkingsgroep maar naar hun zin te maken. Tolerantie wil zeggen dat je mekaar verdraagt. De islam tolereert zeker niet onze normen en waarden en zijn ook niet uit om het te gaan doen. De islam verdraagt niet onze christelijke cultuur. Heb jij een chinees of een Surinamer ooit horen zeggen dat zij af willen van ons christelijke cultuur?

Het gaat hier niet om bepaalde rassen, het gaat hier ook niet om bepaalde bevolkingsgroepen uit te sluiten. Het gaat hier om een ideologie die niet in ons land hoort. De mainstream media wil maar beweren dat de PVV en het FVD tegen anders gekleurde bevolkingsgroepen zijn, maar dat is zeker niet het geval. Nogmaals; hebben wij ze ooit iets horen zeggen over Surinamers of Chinezen? Nee toch? Het gaat om een ideologie die onze normen en waarden wil vernietigen, en dat is de islam!

Dat een bepaalde bevolkingsgroep minder intelligenter zijn wil nog niet zeggen dat je ze minder acht dan andere bevolkingsgroepen? De mainstream media viel Baudet aan omdat hij onderzoek had gedaan naar de intelligentie van elk soort bevolkingsgroep. Het is al jaren bekend dat bepaalde bevolkingsgroepen intelligenter zijn dan andere bevolkingsgroepen, wat heeft dit te maken met haat? Als je kinderen hebt en je krijgt te horen van school dat jouw ene kind toch beter kan leren dan jouw andere kind, betekend het dan dat je als ouder jouw ene kind hoger gaat achten dan jouw andere kind? Nee toch? Het is toch heel normaal dat het soms gebeurd dat de ene intelligenter is dan de andere? Het heeft nog niets te maken met racisme.

Wij hebben hier in Nederland, maar ook in Europa, te maken met een ideologie die steeds meer voet krijgt op onze bodem. Nederland verliest op deze manier langzaam maar zeker hun identiteit als Nederlander. Ook andere Europese landen raken steeds verder hun identiteit kwijt.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top